Party!

I går va det en väldigt bra dag måste jag säga. Var ensam hemma på morgonen och jag tycker verkligen inte om det så jag gick hem till pappa. Duscha och fixa mig. Blev nöjd faktiskt. Sen åkte jag hem för syrran fråga efter mig för jag skulle träffa hennes nya pojkvän Oskar. Han var jätte trevligt. Så jag var med dom ett tag, sen börja syrran fixa mig för att jag skulle tydligen åka med hem till Wictor som var med också. Jag blev ju ganska nervös och orolig för detta eftersom han bor i stan och dom skulle ha lite små krök hemma hos honom och sen skulle ut på krogen.
Dom drog med mig, de gick bra.

Vi kom hem till Wictor. Tog fram drickan. Jag fick en bacardi breezer vattenmelon. De va första gången jag drack. Men det gick bra, tog dock bara en för jag va nervös och lite så ifall något skulle hända. Men de gick bra. Fick även en mössa av Wictor. Hans kompis hade lämnat den där för två år sen och ville inte hämta den så jag fick den. Jätte snällt. Sen drog vi iväg och mötte Joeln och en annan kille, vars namn jag inte kommer ihåg. Robin tror jag han hette. Sen drog vi iväg till rock baren. Det var första gången för mig som jag var på krogen. De va väldigt trevligt.

Det bästa av allt var att jag inte behövde ta någon medicin eller ångest tablett under hela dagen. Så jag är lite stolt över mig själv att jag klarade det. Syrran och Wictor tog hand om mig väldigt mycket vilket jag är väldigt tacksam för. Jag hade det roligt. Och att jag var stolt över mig själv gjorde saen bättre också. Sen kom pappa och hämta mig så åkte jag hem. Gick väldigt bra.

Här kommer lite bilder från vi va hos Wictor!
Har på mig mössan jag fick!







Kommentarer
Postat av: Néa

sv: det låter som en bra vecka !:)

2011-10-09 @ 23:47:39
URL: http://neawidjeback.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: Hihi :D Allt bra idag? :D

2011-10-10 @ 06:27:31
URL: http://mmeeli.se
Postat av: Remmie

sv: hah aa ^^

men hur mår du nu da? :D

2011-10-10 @ 07:36:27
URL: http://razorblade.webblogg.se/
Postat av: Yo.

Haha, aha, hur laddar man ner en & hittar en och sådär? :)

2011-10-10 @ 22:25:06
URL: http://nofuckingareacode.blogg.se/
Postat av: nathalie

ser ut som ni har haft det trevligt :)

2011-10-11 @ 07:31:31
URL: http://kstew.devote.se
Postat av: Bea

Fin mössa och fina bilder! ;)



sv: Tackar :D ♥

2011-10-13 @ 15:44:10
URL: http://bunniiee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback