Demi Lovato - Skyscraper!


Länkbyte!


Make up inspiration!


YES!!!

Syrran ringde just och tala om att hon har vart i en affär och köpt riktigt blekningsmedel och så för att jag ska färga mitt hår och jag måste ha riktiga frisörsaker till de eftersom jag har så kallat glashår och färgen fäster inte annars. Så vi får se om de fäster bättre. Och i morgon ska hon dit igen och köpa själva hårfärgen så de blir billigare för mig. Annars måste jag köpa ca fem paket för att de ska räcka till mitt hår, två blekning och tre med färg annars räcker de inte, så nu köper hon de åt mig. Jätte snällt. Jag säger inte vilken färg de kommer bli, de får ni se när det är klart. Ska se om jag hinner färga de i veckan nu. Puss och kram! :)

Jag och syrran i sommras!


Någon som vill?

* Länkbyte
* Länkar ca tre per dag.
* Ni som blir länkade måste länka mig också.
* Dom som lägger till mig på bloglovin får större chans att bli länkade.
* Säg till om ni har lagt till mig på bloglovin, då är de lättare för mig att veta.
* Kommentera detta inlägget om ni vill vara med.

Snygga mobil skal!

Vill du hitta snygga skal till din mobil kan du gå in här och kolla!Dagens Inspiration!


PANIK!!!!!

Gud va jobbigt det här är. Min största rädsla är att spy och när andra spry blir jag jätte rädd och tror att jag ska spy. Och när jag kom hem i dag från jobbet säger dom att en av mina bröder är sjuk och att han har spytt, jag blir inte jätte rädd eftersom jag inte var där men jag håller mig på avståd och när jag går upp för att prata med min mamma så ropar hon gå ut för då han min andra lillebror också spytt, tur att jag inte hade gått upp lite tidigare för då hade jag sätt de. Och så sitter jag i köket och pratar med min syster i telefon självklart hör jag m,in bror ropa på mamma och så spry han, så just nu är jag jätte rädd och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jag vågar inte gå upp eller så. Ååh detta är verkligen jätte jobbigt för jag vet själv inte hur jag ska hantera mina rädslor. Jag bara gråter och skakar för jag är så rädd.
Jag ska hem till pappa sen för att möta syrran, hon vill inte komma hem och bli sjuk så vi ska hem till pappa. Han är dock inte hemma men vi får hitta på något ändå.Länkbyte!?

* Länkbyte
* Länkar ca tre per dag.
* Ni som blir länkade måste länka mig också.
* Dom som lägger till mig på bloglovin får större chans att bli länkade.
* Säg till om ni har lagt till mig på bloglovin, då är de lättare för mig att veta.
* Kommentera detta inlägget om ni vill vara med.


Dagens Inspiration!


Resultatet av mitt rum!

Nu är jag äntligen klar med mitt rum, i går målade jag massa prickar på ena väggen, blev väldigt nöjd men det. Och nu har jag små målat klart rören i taken och mublerat om hela rimmet. Blev väldigt nöjd med det också. Har äntligen fått min lilla mys höra som jag har velat ha länge nu. Hoppas jag sover bra nu också. Ni får ha de så bra, puss och kram på er! <3

Vad tycks?Dagens Inspiration!


Sorry!

Sorry för jag har varit dålig på att uppdatera igår, jag hade inte så mycket att skriva om och sen var jag rätt upptagen också. Jag hjälpte till att måla här hemma så det ska bli klart innan mina bröder kommer på måndag så dom har sina rum färdiga. Och i dag så ska jag måla mitt rum klart så det är inte säkert att jag hinner uppdatera så mycket i dag heller, men jag ska försöka göra så gott de går helt enkelt. Hoppas ni har de bra, puss och kram på er! <3


Dagens Inspiration!


26/1-2012

Hej på er alla goa och glada, kanske ävern sura och tråkiga. Ne jag vet inte. Men i alla fall, jag hoppas ni har haft en riktigt bra dag. Det har jag haft i alla fall. Jag har vart i väg och tränat, de va riktigt kul, jag kämpade tills jag va yr och inte riktigt kunde hålla balansen, jag provade nya saker också. Riktigt roligt.

Sen när jag hade tränat klart gick jag hema till farmor och farfar medans jag vätade på mamma. De va jätte kul att vara där som vanligt. Det är vädligt mysigt. När jag kom innanför dörren blev deras hund helt galet glad för att se mig de va jätte roligt. Hon är så söööööt!!!! Har gosat massor med henne i dag.
Jag fick lite te, mackor och kakor. Man får alltid kakor och bullar när man är hos farmor och farfar. Mumsigt! Jag och farmor satt och pratatde om allt och ingenting i säkert två timmar.
Jag får se om jag går dit nästa torsdag också eftersom jag ska på möte då också. De passar nog bra.
Nu får ni hadet så bra, puss och kram på er! <3
Lilla Selma!!! <3


Dagens Inspiration!


Såg just på denna filmen!


Dagens Inspiration!


Länkbyte!

Klicka på bilden för att komma till bloggen!


Ledsen och besviken!

Just nu är jag väldigt ledsen och väldigt besviken. Jag fick hem ett brev om att vårdcentralen hade fått min remiss från bup eftersom dom på vuxenhabiliteringen inte hade någon doktor eller läkare där. För vi skulle prata om mediciner som ska hjälpa mig. Jag har ju redan mediciner men dom gör så att jag blir så fruktnasvärt trött så jag orkar typ inte göra något. Hur ska jag då kunna göra mina uppgidter som jag ska göra. Och kämpa på när jag inte orkar och bara somnar.
Jag vill ha något som tar bort min oro som jag inte blir trött utav och som jag bara behöver ta när jag ska göra något som jag tycker är jobbigt så jag kan kämpa mig ramåt. Och de brevet står de bara i att jag kan höra av mig till dom om de skulle vara något. Här har jag suttit och väntat ett bra tag på att få medicin så att jag ska bli bättre. Men jag vet inte tydligen finns de la inget sånt åt mig. Kan ingen ta obort min aperger jag HATAR den verkligen!!! Jag är verkligen jätte ledsen och besviken över att de inte finns någon medicin eller något som kan hjälpa mig. Kan dom inte göra någon medicin som typ för dom som har AD/HD det finns de ju medicin till varför skulle de då inte finnas till dom som har asperger. Jag blir så trött på de här.

Tiden då jag faktiskt mådde bra och inte behövde oroa mig för något alls, vart tog den tiden vägen ?
Grym cover!


Dagens Inspiration!


Tips!

Här kan du hitta massa fina saker. http://www.bellainterior.se/ Det är allt från smycken, presentartiklar och mycket mer, jätte fina saker. Det är verkligen värt att gå in och kolla.
här är en direkt länk på ett otroligt fin armbad och halsband. http://www.bellainterior.se/product.php?id_product=172
23/1-2012

Hej på er alla goa och glada saker! I dag har jag vart och jobbat uppe i stallet. Det va väldigt roligt även om det var ganska segt att komma iväg. Det va en ny kille där i dag också, jag fick ta hand om honom under dagen. Och det var väldigt roligt, vi kom väldigt bra överäns men han ville inte direkt vara i stallet så han sucka hela tiden och då börja vi käfta mot varandra men de va kul, inen tog de seriöst. Det är kul när man kan göra sånt.
Det går bättre och bättre för mig varje gång jag är i stallet, jag vågar lite mer. Jag är dock fortfarande lite rädd för hästarna men de går framåt och det känns bra.

Nu har dom också ÄNTLIGEN ringt i från kontaktpersons ansökan och tala om att dom har hittat en tjej som antagligen kommer bli min kontaktperson. Så nästa tisdag så ska dom komma hem till mig och så ska vi ha ett möta så får vi se hur det blir med kontaktpersonen. Men det känns väldigt bra att allt är på gång nu. Jag kommer träffa denna personen en gång varannan vecka i så falol och just nu tycker jag det är helt okej eftersom jag jobbar också så jag är inte bara hemma och drar.

Sen efter att jag kom hem åkte jag och mamma iväg och tränade, det känndes skönt. Har inte gjort det sen i torsdag. Det känns väldigt skönt att komma igång. Sen träffade jag han som var med mig på stallet där också. Haha va världen är liten. Sen efter vi hade tränat klart gick vi och sola. De va härligt.
Nu ska jag bara ta de lugnt och göra såna där lite viktigare saker som är bra att ha gjort. Ni får ha de så bra. Puss och kram! <3


Dagens Inspiration!


Saknar mitt röda hår!Länkbyte!

Klicka på bilden för att komma till bloggen

Vill ha!


Brad Paisley;Alison Krauss - Whiskey Lullaby


Dagens Inspiration!


lostprophets - Rooftops


Lördags kväll med familjen!

Hej på er! Jag har just kommit och tagit på mig pyjamas byxorna, jag har nämligen vart ute med hela familjen i snön nu på kvällen, de var väldigt roligt. Vi byggde massa olika saker. Jag kommer lägga upp bilder på var och en och vad dom har byggt.
Snart ska jag upp och kollar på film med mina bröder och käka massa godis, eller aah jag får sno utav dom eftersom jag inte har något. Hoppas ni får en bra lördags kväll. Puss och kram

Jag byggde en snölykta.Det var jag och Philip som byggde snögubben men de får bli bild på han och Alex!Här är Emils skapelser, bosse bus ville vara med också.
Hahahaha!


Länkbyte!?

* Länkbyte
* Länkar ca tre per dag.
* Ni som blir länkade måste länka mig också.
* Dom som lägger till mig på bloglovin får större chans att bli länkade.
* Säg till om ni har lagt till mig på bloglovin, då är de lättare för mig att veta.
* Kommentera detta inlägget om ni vill vara med.

http://ewwz.blogg.se/


Dagens Inspiration!


Tips på en hemsida med massa fina saker! Kolla gärna!

Här kan du hitta massa fina saker. http://www.bellainterior.se/ Det är allt från kuddar, tyger, smycken och mycket mer, jätte fina saker. Det är verkligen värt att gå in och kolla.
Jag har blivit väldigt förtjust i ett armband som finns där som jag jätte gärna vill visa upp. Här är en snabblänk till armbandet. http://www.bellainterior.se/product.php?id_product=173
Kolla gärna in den sidan!
Armbandet jag gillar!


Lite små orolig!

Mamma kom in i mitt rum när jag log och sov, hon väckte mig och sa att hon och min minsta bror Philip måste åka in till sjukhuset för läkarna tror att det är något med hans blindtarm. Han har haft ont i magen ett bra tag nu och i måndags när han hade så ont verkligen det kramap och då spydden han stackarn. Så jag är lite orolig för han, hoppas att han blir bättre, hoppas bara att hn inte typ behöver opereras för att ta bort blindtarmen. Men vi får se vad som händer.
Jag och Philip! <3


Så söt, skulle lätt vilja ha en sån häst!


Mötley Crüe - Wild Side

Så sjukt bra! <3

Träning på hög nivå!

Hej på er alla! I dag har jag vart i väg och tränat med trappan. Alla som inskrivna på trappan ska vara med i någon fysaktivitet om något slag och jag har valt gymmet eftersom jag inte hinner vara på gymmet så ofta med mamma. Så då kommer jag vara på gymmet med trappan varje torsdag. De va faktiskit väldigt roligt mådte jag säga. Jag trodde att jag skulle vara orolig och lite så eftersom jag hade lite svårt att komma iväg i morse, men det gick bra ändå. tog bussen med syrran så jag slapp åka själv.

Efter att jag hade vart på gymmet gick jag hem till farmor och farfar. Jag va nere vid ån, det är så sjukt mycket vatten där nu. Otroligt. Svin kallt va de också i vattnet. När farmor och farfar kom hem efter att dom hade vart ute med hunden, Selma va så glad över att se mig, de va jätte roligt.
Vi satte oss och fika, dom hade köpt semlor. Jag fick en, jag gillar inte semlor speciellt mycket men jag åt en halv, sen fick jag lite annat gott att äta. De va roligt att va hos farmor och farfar.
Jag och Farmor satt och prata ett bra tag, de va roligt. Sen kom pappa på två röda för att de fanns en halv semla till honom de såg jätte roligt ut, de va som om att han verkligen nita med bilen när han parkera.
Nu sitter jag här hemma mätt och belåten, ska bara ta det lugnt resten av dagen. Är ledig i morgon också, ska bli skönt. ha de bra, puss och kram! <3
Jag, farmor och syrran när jag fyllde 18!


Love is beautiful! <3


Vem vill vara med?

* Länkbyte
* Länkar ca tre per dag.
* Ni som blir länkade måste länka mig också.
* Dom som lägger till mig på bloglovin får större chans att bli länkade.
* Säg till om ni har lagt till mig på bloglovin, då är de lättare för mig att veta.
* Kommentera detta inlägget om ni vill vara med.

http://amandapersson.blogg.se/


Vampire Diaries 1x12 Great Balls Of Fire - The Misfits

Älskar låten! <3

Dagens Inspiration!


Länkbyte!?

* Länkbyte
* Länkar ca tre per dag.
* Ni som blir länkade måste länka mig också.
* Dom som lägger till mig på bloglovin får större chans att bli länkade.
* Säg till om ni har lagt till mig på bloglovin, då är de lättare för mig att veta.
* Kommentera detta inlägget om ni vill vara med.


http://sistersofgothenburg.blogg.se/
Jag blir galen!

Hej på er! I dag har jag vart och jobbat uppe i stellet, de va skönt att få komma dit och jobba igen. Jag tog faktiskt bussen dit i dag. De va verkligen kämpigt att gå upp i morse. Jag hade inte sovit något natten innan så jag gick och la mig vid 21:00 i går bara för att jag skulle fått sova lite längre. De va skönt. Det gick väldigt bra med att åka bussen till jobbet, jag åkte med min så kallade arbetskamrat Moa.

Det va roligt att vara med alla hästar igen. Vi gjorde de gamla vanliga vi gör när vi kommer till stallet. Sen när vi skulle ta in alla hästar igen så vågade jag ta in flera stycken och jag lärde mig hur man tog på grimman också. Jag lyckades få en liten envis häst som jag kunde hantera väldigt bra ändå och en häst som gick och putte på mig hela tiden, han gick snätt så jag fick putta tillbaka men det är inte speciellt lätt att putta på en häst. haha med det gick bra ändå!

När jag kom hem var det duschen med en gång. Skönt!!!
Efter ett litet tag efter att jag hade duschat så började de kännas som om att jag har åkt på urinvägsinfektion igen. Det känns som om att jag måste springa på toa hela tiden, men jag har inte ont i magen eller. Men det är just den jobbiga delen att de känns som att man måste gå på toga 24/7. Inte okej, vi får se hur det är i morgon annars får jag la ringa ner till vårdcentralen. Men nu får ni ha de så bra, puss och kram! <3


It is so true! <3


Helgen nere hos älsklingen!

Go kväll! jag kom hem för en liten stund sen, har ju som sagt vart nere hos min pojkvän nu i helgen. Det var jätte roligt att träffa han igen. Vi hade det jätte mysigt, han visade sin lilla pärla, han bil. De va roligt att äntligen få se den och se hur glad han blev när han fick visa mig den och tala om hur och vad han skulle fixa. Han har just fått ner den hem till sig, för ca tre dagar sen. Sen gick vi bort med hans lillebror också för att köpa pizza. De va rikigt gott, jag blev stolt över mig själv att jag åt mer än en halv pizza. Jag brukar inte äta speciellt mycket ute eller hos folk så jag gjorde framsteg.
Sen hände det inte så mycket mer på den dagen.

I dag så vakna nicke vid 8 tiden sen gick han in och jävlades lite med mig som han alltid gör så jag gick la upp vid halv nio. Jag kunde inte sova alls i natt men de va okej ändå. Så går han ut för att kolla sin bil. Så kommer han hem hel fly förbannad för då är de någon som har gjort inbrott i hans bil. Inget var stulet men dom hade tagit en skruvmejsel i låset och sen tagit en sruvmejsel i tänningslåset och så hade dom klippt av sladdar för att tju koppla bilen men dom nötterna som gjorde inbrottet var ju inte alls smarta för dom tog ju två plus kablar, haha inte ens jag är så dum. Och så hade dom gjort en repa över hela taket på bilen. Det är inte snäll. Så nu är de polisanmält så får vi se vem det är som har gjort de.
Sen fick ja och Emma hjälpa honom att putta bilen också för han har inget batteri i. Det var faktiskti roligt att putta den bilen. Fick lite träning där också.
men nu har jag kommit hem är mätt och belåten och lyssnar på musik och små käkar godis. Jag ska gå och lägga mig väldigt tidigt i dag för jag ska jobba i morgon, ska träffa hästarna igen. Puss och kram på er! <3


14/1-12

Hej på er alla! I dag blev jag väckt av min kära pojkvän, han satt och tjata på mig att jag skulle gå upp för att jag skulle åka till honom. Så idag blir det att åka ner till honom. Det ska bli jätte roligt. Men jag är ganska nervös måste jag säga. Jag har ju inte åkt ner dit på två månader nu, så det är lite jobbigare denna gången att åka. Men nu så hade jag tur också. Jag behöver inte åka själv så mycket, jag åker med mamma och Lars in till Göteborg, sen när jag byter tåg får jag åka själv, sen när jag ska byta till buss så möter Emma mig så jag slipper åka själv, för jag tycker det är jobbigare att åka buss än tåg tror jag. Men det ska bli roligt att åka ner dit igen.
Jag har lovat Emma att jag ska åka och kolla på hennes lägenhet sen så ska jag vara med nicke så han får visa sin bil. Sen har jag några hämder att planera på också, bara för att jävlas med nicke. sån håller vi på med hela tiden, det är jätte roligt. Sen så ska vi käka lite pizza och ha de mysigt. Jag får se hur mycket jag uppdaterar för jag har inte tillgång till internet så mycket där nere. Men jag ska göra mitt bästa. Ni får ha det så bra, puss och kram! <3


I miss my little star and your kisses!Tjäna pengar på din blogg?


One Direction - One Thing

Bästa videon dom har gjort! :)

13/1-12

Tror ni på att man få otur då ? Jag tror inte riktigt på det faktiskt.
Jag tror att det är bara att det är någon som har hittat på de för att skrämma upp folk.
Jag har aldrig haft otur på just den dagen.
Vad tror ni? Tror ni på allt de där?
Om man lägger nycklar på bordet, går under en stege, måste spotta tre gånger om man ser en katt svart korsa över vägen? Jag tror inte på det alls.


21/1-12

Hej på er! I dag har jag vart på jobbet, dock inte i stallet. Det gick faktiskti väldigt bra i dag tycker jag. Det finns inte så jätte mycket att göra när han som har stället är sjuk så vi får försöka komma på det bästa som går. Så jag och Tiina åkte och handlade och städade en del i dag, sen så satte jag mig och börja sy lite. Jag hjälpte till med att sy gardiner, sen började jag på ett fodral till en stolsdyna. Nästa gång jag är där ska jag göra klrt de och börja måla den stolen också. Det kommer bli skit bra. Jag tyckte det var roligt att sy för det har jag inte gjort på ett bra tag.

Efter jobbet åkte jag och pappa hem till farmor och farfar. Vi fikade sjölvklart. Man får alltid bullar och kakor när man är där. Mumsigt! Sen så fick jag med mig en stol som jag ska renovera på jobbet också. Så det går framåt för mig helt enkelt och det är roligt att jag själv både ser och känner det.
Sen när jag kom hem så hängde jag min tvätt. Jag tvättade för första gången i går, så jag fick hänga den i dag. Sen så har jag inte gjort så mycket mer, bara tagit det lugnt helt enkelt. Hoppas ni har haft en bra dag, puss och kram! <3


En döv tjej på 29 år hör sin röst för första gången!


Tjäna pengar!? klicka på länken!!!

Plusikassan.se - Spara och tjäna pengar på allt du gör på Internet

plusikassan.se

11/1-12

Hej på er alla! I dag är jag ledig, vilket är väldigt skönt faktisktit. Jag sov till halv ett, de behövdes kan jag tala om. Jag har inte gjort så speciellt mycket i dag heller, bara tagit de lugnt och så. Jag var nere i centrum förut med mamma och köpte lite godis, och nu håller jag på att rensa lite bland mina kläder. Mycket mer har jag inte gjort i dag.

I går där i mot var jag på mitt nya arbete. Jag kommer fortfarande jobba kvar upe på stallet, självklart. Jag trivs jätte bra där så jag vill inte sluta. Men nu när det är vinter och väldigt kallt är de inte jätte kul att gå runt uppe i stallet så vi kommer jobba där två gånger i veckan resten tills de blir lite varmare fram till våren. Så nu är vi på ett ställe där man kan rekonda bilar, sy, sticka, måla och möbelrenovering. Så det är mycket hantvärk som gäller, det är också roligt.
Visst jag har bara vart där en gång men jag gillar stallet mer måste jag säga. Men jag ska vara där i morgon också sen är jag ledig på fredag igen.
Jag har äntligen köpt mig ett par riktiga arbetsbyxor. Jag har velat ha de länge nu men jag visste aldrig när jag skulle använda dom men nu har jag fått världens chans till att ha dom.

I går skulle jag möta upp Nicke också inne i stan. Jag har ju inte träffat han på jätte länge. Så det var roligt att träffa min pojkvän igen. Jag tog ju bussen till stationen och så skulle jag handla en cola som jag alltid gör när jag ska någon stans, då stog det en gubbe framför mig i kön. Och så fick han syn på hunden som var i affären. Då frågade han vart man fick tag i den och då sa ägaren att han hade fått tag på den på internet, då vände sig gubben om och kolla på mig och fråga om han också kunde göra så. Jag ska de självklart kan du göra de. Då la han sin hand på min axel och sa "Va vacker du är" Tack sa jag då, då sa han "Kan jag få bjuda dig på en kopp kaffe" Då blev jag livrädd men jag sa att jag skulle med tåget. Och så försökte jag gå fram för att betala min cola, då höll han fast i mig fortfarande på min axel. Sen börja han prata om att han va bonde och han fru som var i från kina.
Han var väldigt läskig, jag vet inte men jag tror inte han mådde riktigt bra faktiskt, men det är såna människor som är läskiga, han luktade alkohol också. han hade ett blått och ett brunt öga och dom stog åt två olika håll. Läskigt, sen när jag kom där ifrån sprang jag bort till tåget.

När jag stog och väntade på tåget så ringde jag till pappa för att jag var rädd och orolig. Men jag kom på tåget och åkte iväg. Det gick hyfsat bra. Sen var jag tvungen att ringa mamma och berätta vad som hände. Sen när vi hade pratat klart så vet jag inte riktigt vad som händer, helt plötsligt blev jag jätte, jätte rädd och börja nästan gråta och ville hem men det jobbiga är att jag vet inte hur jag ska lugna ner mig själv när jag blir så rädd. Då örjade min panik komma fram så jag fick ringa upp mamma igen. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. de va hemskt. Men sen när jag hoppade av tåget i Göteborg så fick jag syn på Nicke och då blev allt bättre, jag lugna ner mig. Så det blev bra tillslut. Vi gjorde inte så jätte mycket, satt och prata och tog det lugnt. Sen när han hade åkt hem så var jag kvar i stan för jag skulle åka hem med syrran och Oskar. Så jag fördrev tiden med att handla lite bra att ha saker som underkläder, strumpor, hårspray, en tröja och ett par leggings. Skit bra att ha köpt de. Sen mötte vi upp Alex också så hon åkte med oss hem. Sen när jag kom hem somnade jag för jag va så trött. Haha kul var de. Men nu får ni ha det så bra. Puss och kram på er! <3


10/1-12

Hej på er alla! I dag har det var en väldigt bra dag. Jag har lyckats med många saker i dag och jag kan själv säga att jag är rätt stolt över mig själv efter det jag har gjort.
I morse så skulle jag ta bussen till stallet för första gången så jag var lite nervös och orolig för jag vet inte riktigt när man ska trycka på stop knappen men jag vet ändå vart jag skulle hoppa av. Jag visste att jag inte kunde ringa mamma om det skulle vara så. Så jag försökte ringa pappa men han jobbade och kunde inte svara så jag var tvungen att klara mig själv även om det inte var så långt att åka. Jag va rätt orolig men jag lyckades. Sen när jag skulle gå upp till stallet blev jag helt fashinerad av himlen, solen var på väg upp och så typiskt hade jag inte med kameran så jag fick använda mobilen. Blev helt okej ändå.
Jag kom föra min handledare till stalet i dag, så jag visste inte riktigt vad jag skulle göra så jag gick runt och va med alla hästar. Men så frågade en tjej om jag ville hjälpa henne och ta en häst, så jag sa okej jag kan prova. Så jag tog en vanlig häst ner till hagen. Jag vågade, annars brukar jag ta mini hästen. Men jag fixade det, och min handledare Tiina blev väldigt glad att jag klarade det så hon fråga om jag ville ta hennes ena häst som är ännu större och de ville jag. Jag fixade det också. Jag blev jätte glad att jag fixade det. Jag gör framsteg och jag kan se det själv också, det är de viktigaste.
Sen började vi jobba med det vanliga, det gick väldigt bra bara att det var så kallt i stallet i dag så man frös en del, men de va inte jätte farligt. De flesta har börjat hälsa och prata lite med mig nu också för dom känner igen mig. Det är kul. Då känner man sig lite mindre ensam helt enkelt.
Sen lyckades jag äta en del också. Jag har inte vart så orolig de senaste när jag har vart där och jobbat, de käns väldigt bra. Sen när vi skulle ta in hästarna igen tog jag mini hästen, men så provade jag att ta in en annan häst också som va lite större än mini hästen och de gick bra de också. Det är kul när de går så bra. Så denna dagen på jobbet har vart väldigt bra.

Sen när jag kom hem så tog jag mig en snabb dusch och så åkte jag och pappa till Jula så jag kunde köpa mig arbetskläder som jag kan ha i morgon, för då ska vi inte vara i stallet. Vi ska på ett annat ställe och där rekondar man bilar och håller på att målar och möbelrenovering så det är bäst att fixa kläder och så. Är helt ny med det så de ska bli roligt att prova på, men jag gillar verkligen att vara i stallet. Det är kul och mysigt.
Nu ska jag kolla på The vampire diaries och gå in mina arbetsbyxor, ha det så bra. Puss och kram! <3


Sjuk!!!

Hej på er alla! Jag vet inte riktigt varför jag inte skriver så mycket längre. Jag kommer inte på något roligt att skriva helt enkelt. Men de kommer la med tiden antar jag.
Jag blev sjuk i går vilket inte var roligt alls, är jätte förkyld, ont i huvudet och feber, ni vet de vanliga som går nu. Men i dag känner jag mig lite bättre men mår fortfarande inte bra tyvärr.
Jag har legat och kollat på the vampire diaries i två dagar nu, ska snart fortsätta igen. Och nu är de nya avsnitten börjat igen så det blir bara bättre och bättre. Då har jag i alla fall något att göra medans jag är sjuk.

Jag har ju börjat jobba igen. Började i måndags. Det är ganska roligt. Jag känner mig mer och mer bekväm i själva jobbet. Jag vet vad jag ska göra för saker nu och jag lär mig fort. Jag står inte bara still jag tar tag i sakerna som ska göras, min hanledare behöver inte säga till mig vad jag ska göra jag har lärt mig de själv nu. De sa hon till mig i måndags, det r väldigt roligt att höra att hon är nöjd med det jag gör.
I onsdags kom mamma och mina bröder och hälsade på mig på jobbet, de va kul att dom kom. Dom fick gå runt och klappa alla hästar och vi gick in till Tiinas ena häst och hämtade ut den lilla hästen, dom tyckte det var roligt att vara där. Jag känner mig lite mer tryggare runt hästarna också jag vågar vara runt dom jag kan ta in lilla hästen nu och så. Så allt går framåt nu med jobbet.

I går hade jag och Nicke tre månader. Jag saknar honom väldigt mycket, har inte träffat honom på ett tag nu. Men det kommer. Ni får ha de så bra. Puss och kram! <3


Gott nytt år på er alla!

God morgon på er alla! Har ni haft en bra nyår? Det har jag haft i alla fall. Jag, syrran och Oskar åkte in till stan vid halv 1 tiden och sen in till frölnuda, jag hann handla lite kläder som jag skulle ha på nyår innan vi skulle åka vidare. Sen handlade vi massa mat för kvällen. Sen åkte vi hem till Oskar. Jag och syrran fixade oss och lite spnt innan alla andra skulle komma. Sen fick vi gå och möte de flesta för dom visste inte vart oskar bodde. Men sen börkade killarna laga mat och jag satt med dom andra i soffan, men det va verkligen ingen annan än jag och syrran som prata så det blev sån där pinsam tystnad. Vi viste inte hur vi skulle få dom andra till att prata. lite små jobbigt.
Efter att vi hade käkat så satte sig hela gänget runt köksbordet och så va de tre andra som satt för sig själva som inte alls prata med oss, dom var jätte tråkiga verkligen. Fast de slutade med att han killen som var med dom satt och prata med oss i alla fall. Sen stack dom.
Så sen satt killarna och spela tv spel, fotboll oc hockey. Jag satt och spelade kort med dom andra, de va jätte roligt. Och självklart sen vid kl 24:00 var de ut och se på alla raketer. De va jätte fint verkligen. Sen efter de åkte jag hem. så jag hade en lyckad nyår i alla fall.