Dålig uppdatering, jag vet!

Jag vet att jag inte har bloggat massor, men jag har faktiskt inte hunnit, för jag har vart med och packat en hel del eftersom vi ska flytta i dag. Så de får ni faktiskt leva med helt enkelt. Dessutom är de förståa skoldagen får mig på 8 månader, så man är ju nervös. Men de kommer bli bättre uppdatering när vi har flyttat och det är lite bättre koll på allt. Ni får ha de så bra så länge. Puss och kram! <3

I am a star, just like everyone else!


Markoolio!


Kultur kalaset 2011!

I dag har jag haft en helt awesome dag måste jag säga. Mötte Simon och Bob så åkte vi in till stan och leta present till Simons bror. Sen ville dom ha bacorn popcorn så vi gick runt och leta. Sen mötte vi Sophie som jag inte har träffat på evigheter verkligen så de va kul att få se henne igen. Jag köpte ett midje skärp av henne, 20 kr inte alls dumt. Sen mötte vi syrran, hennes kille och deras kompisar. Vi gick runt typ hela stan, sen fick ju Bob och Simon för sig att dom ville ha en uppblåst hammare som piper om man slår på något, då var dom tvugna att fiska i fiske dammen men dom var för långa så dom var tvugna att sätta sig på huk, de va grymt kul. Sen gick dom och slog på allt och alla.

Sen åkte vi till Liseberg för de va ju så klart nickelodeon dagen i dag också, så vi kolla på när Markoolio, amy, tomotej och några mer spelade. Självklart va Svampbob där. De va väldigt kul. Sen mötte vi upp Joel och Lotta. Vi hade verkligen jätte kul.
Så nu sitter jag här hemma och har jätte ont i mina ben och fätter men det var lätt värt de. Hoppas ni har haft en as bra lördag. Puss och kram! <3

Nu kommer det en bild bomb!

Dagens låt!

Han är så jävla duktig!


Igår och idag!

Hejsan! Jag ska börja med att tala om vad jag gjorde i går, jag hann inte riktigt göra något bloggilägg i går. Jag va barnvakt åt mina bröder igår på morgonen, sen kom pappa hit igår utan att jag visste de, trodde det va post nissen. Pappa kom på mopeden så vi åkte bort och fikade på näs och fika, De fann ingen god fika där typ. Inte okej! Sen fick jag prova att köra mopeden. Jag har aldrig vågat köra en EU moppe för jag har ingen sån, har en gamal tuff Yamaha DT 50 från 90. Vet att ingen bryr sig men jag va tvungen att skriva det. Sen åkte vi bort och kolla på hästarna, fick träffa dom nya hästarna. Trolle han va inte dåligt liten heller, men han va riktigt fin.

Sen körde vi bort till min kompis Bob. Vi satt och glodde på filmer, det va väldigt kul. Men han satt och jävlades med mig väldigt mycket också. Det är lite smått kul det med. Men vi hade en väldigt rolig dag.
Jag lyckades också stanna där ett bra tag, även om jag var orolig i mellan åt. Men det gick och jag tog ingen tablett heller så jag är lite stolt över mig själv att jag klarade det.
Sen på kvällen messar Simon mig och vill att jag ska gå och möta honom för han har tråkigt. Han hade just kommit hem från Finland, så vi stog och tjöta ett tag, de va kul.
De va i stort sätt de som hände i går, hade väldigt kul måste jag säga.

Här är Trolle!
så ska vi börja med i dag då, vad jag ska hitta på. Jag ska packa en massa saker in för flytten. Vi föyttar på onsdag till huset, de ska bli jätte kul verkligen och det bästa med det är att jag får dubbelt så stort rum och att bussen stannar precis utan för huset. Helt awesome!

Sen så ska Bob komma hit, de kommer bli jätte kul. Jag blir inte förvånad om han kommer sitta och jävlas med mig i dag igen. Men det är ju ganska kul ändå. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på men de kommer vi nog på. Det blir antagligen att glo på film igen för de regnar som fan ute och det är inte heller okej. Men men, hoppas nii får en bra dag. Puss och kram! <3

Här har vi lilla Bob!


Me today!
Jag!


Dagens låt!

SÅ SÖT!!! <3


Ny design!

Det kommer snart en ny design, kommer bli spännande. Det är en underbar person som gör den åt mig. Jätte gullig tjej verkligen. Ni borde kolla hennes blogg. KLICKA PÅ LÄNKEN!!!
http://mooollys.blogg.se/


Förbannad!

Okej nu är jag ganska förbannad måste jag säga. Det här är inte okej enligt mig. Jag va uppe kl 7 i morse för vi skulle åka till Bup. Har vart jätte nervös för i dag så skulle vi då få reda på vad dom har kommit fram till nu när utredningen är klar och att vi skulle prata om skolan och så. Men ne när man väl kommer dit så har de blivit strul med tiderna. Då har min psykolog stykit tiden som vi skulle ha för hon trodde de va den 23 vi skulle vara där. Men de var det inte för vi skulle ha ett möte innan skolan börjar. Det här tycker inte jag är okej, jag har väntat på länge på att få reda på de, igår va jag jätte orolig och rädd och var jätte ledsen, och så får man inte ens reda på de. Då var det ju bara att åka hem igen, det tar en timma att åka dit och en timma hem, de va inte alls roligt. INTE OKEJ!!!


Ingen kan dömma mig. jag är som jag är!


Rädda Willy!


Dagens låtar!


Älskar kvinno kroppen! <3
Dålig uppdatering.

Jag vet, jag vet. Jätte dålig uppdatering. Men ibland kan man behöva ta en dags avstånd från bloggen. Jag har gjort de nu för jag har inte gjort något annat än att kolla på massa film, för alla mina kompisar är bort resta så jag har inget att göra. Och nu känner det som om att jag är på väg att få feber och så. Men jag kommer igång snart igen. Förlåt för detta, hoppas ni hänger kvar ändå! <3

Jag idag!Dagens låt!


9/8-11

Morsning korsning! Det blev ändrade planer igår, vi åkte inte iväg till banken och så i går, vi ska göra det i dag. De ska bli kul, förutom banlen då men det är något man måste.
I går fick jag också en present för jag fyllde år för någon vecka sen. Det var ett present kort på Allum för 300 kr, det är väldigt bra. Så jag får ta och åka dit någon dag. De ska bli kul, får se om man hittar något kul. Hopas ni får en bra dag, puss och kram på er! <3


Jag!

Dagens låt!


8/8-11

God morgon alla söta läsare! Sovit gott? Det har jag gjort i alla fall, men de va riktigt jobbigt när man skulle gå upp. För jag måste gå upp kl 9 alla dagar nu för att vänja mig vid att jag börjar skolan nu till hösten. Det är lite svårt när man har vart hemma sen i Januari, men de går framåt.
Vad ska ni hitta på i dag då? Jag ska gå och lämna mina bröder hos deras pappa vid ett tiden skulle jag tro. Jag kommer nog få se deras nya marsvin, de va tydligen en jätte tjock. Sen ska jag och mamma åka iväg och så ska vi till banken för att fixa något så jag kan betala mina egna räkninger, inte kul men måste göras. Sen så ska vi kolla runt i affärer och lite så. De kommer bli kul! Hoppas ni får en bra dag, puss och kram på er! <3


Christofer drew! <3
Länkbyte!


http://mirandaskriver.blogg.se/
http://mirandaskriver.blogg.se/
http://mirandaskriver.blogg.se/

I´m Back!


Dagens låt!


Ny blogg med samma namn!

Så, jag tog bort bloggen och gjorde en ny. Jag kunde inte hitta felet på den andra. Hoppas det löste sig nu. Kommer fortsätta att blogga här nu i alla fall

Välkommen till min nya blogg!