Mobil inlägg!

Hej på er! Jag har just laddat ner blogg.se appen till mobilen och måste prova den.
Sitter med mina två bröder och kollar på filmen RIO och har mysigt med godis och cola.
Jag har umgåtts med min lillebror i dag, har kollat på Roy och Roger med honom och lite så. Hoppas ni har haft en bra fredag!

Jag och min bror!


Farbror Frej!


Dagens låtar!




HAHA!!!


Bror min! <3

Hej på er! I dag har jag inte gjort jätte mycket. Har mäst suttit och slappat under dagen och kollat på lite filmer. Men de tråkiga är att jag bara kollar på samma filmer hela tiden. Kommer aldrig på några andra så de skulle va lite trevligt med film tips. Annars har jag bakat kladdkaka i dag också. Jätte gott!

Jag har i alla fall vart en hel del med en av mina bröder i dag. De va väldigt roligt. Vi brukar inte göra så mycket, det blir mäst att vi sitter vid var sin dator. Men jag har hört att han ser upp till mig en hel del sp jag ville vara med han lite extra i dag. Bror och syster kväll helt enkelt.
Vi sprang över till hans skola på andra sidan vägen och var där. Vi hade jätte roligt, lekte på lekplatsen va uppe i skogen, fotografera och spela basket. Jätte roligt verkligen. Han prata en hel del, annars brukar han bara fjanta runt men de va verkligen kul att han brata med mig, något vi får göra igen tycker jag. Det är alltid roligt att göra något lite extra med honom. Har två till bröder med dom roar sig väldigt bra själva.

Här kommer de lite bilder som vi tog i dag!

















Helgen!

Min uppdatering har inte alls vart bra men det är inger jag kan hjälpa just nu för jag har inte riktig thunnit blogga. Så nu hade jag tänkt och berätta vad jag gjorde i helgen. Hoppas ni hade en lika bra helg som jag hade.

I fredags så va jag och mamma i Alingsås och vi skulle köpa garn och stikor. Vi båda stickar var sin halsduk. Det är jätte roligt. Och när vi va och köpte de så hon som jobbar inne i affären va jätte gullig. En älrde tant som hjälpte till och var jätte trevligt så de va roligt. Sen satt vi och sticka i stort sätt hela dagen.

I lördags
så åkte jag och pappa ner till Åsa för jag skulle hämta min tröja som Nicke hade lånat, vi va där ett tag de va rätt roligt. Har inte träffat dom på över två månader och der är inte okej, så jag och Emma satt och pratade en hel del och de känndes väldigt bra. Saknar alla där nere.
Sen åkte jag och pappa hem och köpte pizza och åkte hem till honom. Mamma och Lars skulle ut på middag så jag va hos pappa. Jag har ju så svårt när mamma och Lars åker iväg jag tycker inte om det men det går. Sen så satt jag och pappa och speade gitarr, de va kul och så tog vi roliga kort. Så jag glömde av att mamma och Lars inte var hemma.
Sen på kvällen så kom Bob och Simon hem till mig. Bob fyllde 18 i lördags så GRATTIS TILL BOB!!! Så vi alla va med varandra, de va jätte roligt. Vi spela guitar hero och hade de trevligt. Dom sov ju över hos mig också. De va första gången men det var väldigt väldigt roligt. Det är något vi måste göra om.

I går va jag med mamma och storhandla. Jag hitta en tuff lampa inne på jysk också för bara 40 kr. Helt okej. Sen har jag suttit och stickat en hel del på min halsduk som jag håller på med. Det är verkligen jätte roligt att sticka.
Hoppas eran helg har vart jätte bra, det har min i alla fall! Puss och kram! <3

SIMON!



BOB!


DÅLIG UPPDATERING!!!!

Jag vet jag har dålig uppdatering, men jag har inte haft riktigt lust att skriva något.
Men jag kommer igång snart! :D

Snart iväg!

Hej på er alla! snart är de dags för mig att dra mig, jag ska bort till umgdomsmottagningen. Jag ringde till dom igår och bad dom skriva ut fler p-piller men ne då måste jag åka dit och säga hej jag vill ha fler p-piller, och att dom måste ta blodtrycket på mig. Jag vet att jag har lågt blodtryck. Jag tycker det är lite onödigt om jag ska vara älrig. Men men vad ska man göra då? Det är lika bra att åka dit.
Senare i dag ska jag kanske möta upp Simon en liten stund, det är alltid kul att vara med honom. Men vet aldrig vad han kan hitta på.

Just det, igår va jag ju hos bup. De va jobbigt som vanligt men ganska bra. hon ska ta upp några frågor, dels det där om sjuksriva sig i skolan. Så vet får se hur det går med det. Just nu kommer jag vara hemma i alla fall, jag funderar påa tt köpa garn och nya stickor så jag kan sätta mig och sticka en ny halsduk. Vi får se lite vad som händer här fram över, hoppas de blir bra i alla fall.
I morgon ska jag tull tandläkaren också, inte roligt, inte roligt. Men det är la också något man måste göra. Undra om de kommer bli en sån kamp som förra gången. De får vi se, ha en riktigt bra Tisdag i dag. Puss och kram på er! <3

Jag idag!




Jeffree star!


Är med och tävlar!

Jag är med och tävlar i dagen blogg hos denna grymt snälla och söta tjejen.
Hennes blogg är väldigt bra, gå in och kolla.
Hon är snygg för den delen också :D

http://mmeeli.se/


NeverShoutNever- "Coffee and Cigarettes"


Look your self in the mirror, and say!


One of my biggest inspiration!

MILEY CYRUS!




Ibland får man vara EGO!






Länkbyte!

Kolla in denna tjejens blogg, hon är en jätte gullig tjej. Verkligen en omtänksam tjej.
Hon är väldigt pratglad och har en jätte fin blogg.
Värt att kolla in.

http://mirandaskriver.blogg.se/index.html


Tråkig rubrik!

Ja i dag har man inte gjort mycket alls, har bara tagit de lugnt. Finns inte så mycket mer att göra om man säger så. Har små fixat mig lite, sitter och väntar på att klockan ska gå för jag ska ut och spela lite fotboll med min lillebror en stund. Sen i kväll ska jag hem till Alex igen. Vi har inget att göra så nördar tillsammans, det är bättre att vara två än ensam. De tycker jag oftast i alla fall. Vi skulle kolla på The vampire diaries men tydligen så börjar inte det i dag, jag blev jätte besviken. Jag vill ju se på de. Är det någon som vet när de börjar egentligen ? 
Vad händer för er en sån här fredag?

Jag och Alex! <3


Har man tråkigt så har man!


My best friend ALEX! <3

Gå in och kolla hennes blogg också :D
www.ssunflower.blogg.se

www.bloggriket.se

Jag blev just bedlem på denna hemsidan.
http://www.bloggriket.se
Så ni med bloggar, gå in på den och bli medlem. Puss och kram på er!

Dagens låt!

Alex visa mig dessa små pojkar, dom är sjukt duktiga. Jag har fastnar för denna låten och deras video är så sjukt mysig. kolla den. AS BRA!! :D  www.ssunflower.blogg.se



Skolan!?

Det här med skolan, vet inte riktigt vad jag ska göra med det. De är lite funderingar kring de ämnet. jag var ju hos Bup igår, dom talade om för mig vad asberger och så innebar för jag hade inte riktigt koll på de, sen gick vi igenom också med skolan och dom hade lite olika förslag om det. De var så att jag skulle hoppa av den skolan som jag går på nu då för jag klarar inte av det. Och att dom skulle leta efter en skola till mig där de går personer som har samma diagnos som mig. Visst de låter jätte bra att dom ska göra de, men jag vill gå inriktningen fordon, jag vill ju lära mig det. Och dom sa att dom skulle leta så mycket dom kan efter de.

Men då känner jag såhär om jag hoppas av skolan så känner jag mig dum och har misslyckats, och börjar jag på en sån skola känner jag mig jätte dålig för att jag behöver mycket mer hjälp. Jag säger inte att dom som har asberger är dumma eller något, de är det inte alls. Men jag känner mig själv väldigt dålig eftersom jag misslyckas med de jag vill innan. Men jag vet inte. Men sen en take att sålänge dom letar efter en skola till mig kanske man kan sjukskriva sig i stället för att hoppa av, jag gjorde ju den missen förra gången jag hoppa av. men vi får kolla på de. Ha de bra. Puss och kram! <3


Jag blir galen!

Nu måste jag verkligen skriva av mig, jag kan inte hålla de inne längre.
jag blir verkligen helt galen på mig själv, jag fattar inte. De går verkligen åt helvete med skolan och så. Jag kommer inte iväg till skolan eller om pappa kör mig så kommer jag inte in i skolan. Jag blir så ledsen och vet inte vad jag ska göra eller ta mig till. Jag känner mig helt värdelös och att jag misslyckas hela tiden. Jag orkar inte med det längre, jag vill inte mer. Det måste få ett slut snart så jag kan börja leva mitt liv som en vanlig tonåring. För det här funkar inte mer. Jag vet inte hur jag ska hantera de heller eller något sånt, det är inget som har funkat. Har provat massa olika saker.

Jag är så rädd också att jag inte ska klara av att gå i skolan så jag måste hoppa av igen. Men jag vill verkligen inte det, jag vill kunna gå i skolan som alla andra, vill ta studenten. Det är något jag drömmer om. Jag vill klara av det, men jag vet inte hur jag ska kunna göra de längre. Det känns som om att jag sviker massa människor men mest mig själv. Jag vill inte gå här hemma och tankarna går igång, då blir jag bara mer ledsen.
Känna att man misslyckas varje dag, det är verkligen ingen hitt kan jag säga. Man tappar gräppet tillslut och ger upp, jag har vart väldigt nära på att göra de men jag vill inte förlora mot dom onda om man säger så, jag ska vinna över dom. Men då måste något hända snart för jag orkar inte mer. Dom på bup, i kommunen och på habiliteringen måste göra något nu verkligen. Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Det räcker med de som är. Snälla gör något nu, jag orkar inte må såhär dåligt.


Shuffling!

Funkafaction Shuffle!



shuffling at school on a boring day


Me!

webcam to gif
Webcam to gif

Så fruktansvärt bra!




10 år sen!




Dagens låt!

Riktigt skön att lyssna på, det är grym bas i också!




Bilder från dagen!









Frisyr i dag!

Jag tänkte att jag skulle visa min frisyr som jag har i dag. jag är saktiskt väldigt nöjd med den måste jag säga.
Vad tycker ni? Puss och kram! <3





Ny hårfärg!

FÖRE!



EFTER!


Awesome dag igår!

Hej på er alla! Igår orkade jag verkilgen inte göra något inlägg så jag slänger in ett nu i stället.
jag klarade av att vara i skolan hela dagen igår vilket känns väldigt bra. De va väldigt kämpigt i början men de gick, de va faktiskt väldigt roligt. Vi jobba i verkstan och sen när vi hade matte hörde jag att killarna i min klass börja prata om mig. Sen helt plötsligt sätter sig två killar brevid mig och en av dom skulle ragga på mig. Deva så himla kul jag kunde inte hålla mig för skratt verklige. Han kom med jätte dåliga raggningsrepliger och de gjorde saken ännu roligare.

Efter skolan åkte jag in till stan, va där i en timma innan mamma kom. Jag köpte en kofta, ett par hörlurar, en tröja och ett par leggins. jag blev jätte nöjd med det. Sen hittade jag ett par skor som jag måste köpa när jag får pengar igen, jag har velat ha såna så länge och nu har jag hittat dom. Sjukt bra. Jag hade verkligen jätte roligt igår med mamma och syrran. helt Awesome!

I dag så ska jag och syrran åka till våran morbror Tobbe, han ville att vi skulle komma och hälsa på, vi har inte träffats sen jul. vi ska antagligen åka och bowla, självklart kommer jag vinna, Höhö! Sen så sa vi åka hem till honom och käka tacos, de kommer bli jätte roligt. Men jag kommer skriva mer om det senare ikväll tänkte jag. ha de bra, puss och kram på er! <3

Gårdagens shopping!






Igång igen!

Nu ska jag göra de blogginlägget som jag har lovat. Har inte riktigt hunnit men nu jävlar ska jag göra de.
Det har ju som sagt hänt en hel del nu under tiden som jag inte har bloggat. Kan börja med att vi har flyttat, vi flytta till ett större hus för att de andra var för litet, vi bor dock på samma ställe. De känns ändå skönt för jag har fått större rum och lite så. Ska fixa till mitt rum senare, måla och lite så.

Vårat fina hus!




Sen så har jag ju också börjat i skolan, det är riktigt jobbigt måste jag säga. Att ha gått hemma i ca 9 månader och sen börja skolan. Ja det är väldigt jobbigt, de blir lite för mycket på en och samma gång kan man säga. Jag kommer inte iväg till skolan, jag gråter jätte mycket och är väldigt rädd och orolig. Och jag vet inte hur jag ska göra för att komma över min oro, det är verkligen jätte jobbigt. jag kan inte heller stå ut med den, det är bara för jobbigt.
Nu i dag då hade vi ett möte i skolan med min lärare, rektor, kurator, skolpedagog, mamma, pappa och min psykolog från bup. Dom har pratat om hur jag har de och vad jag kommer behöva för hjälp. De kändes väldigt skönt att jag kan få den hjälpen också, men då kommer ju problemet att vara i själva skolan, det är ett problem. Måste komma på ett sätt hur man ska kunna komma över det. Jag vill ju kunna gå i skolan.
I dag också efter mötet blev jag väldigt hysterisk, för jag blev så rädd. Sen gick de inte mer så jag åkte hem.

Sen är ju då min utredning klar också som jag har gjort under våren hos bup. Dom har kommit fram till att jag har diagnosen asberger. Jag blev väldigt ledsen över att jag har de, för det är jätte jobbigt som 18 åring att få reda på de. Så det har vart kämpigt med de och börja skolan samtidigt. Det är mycket att ta in. När dom tala om det för mig så lyssnade jag inte riktigt på vad dom sa, de kom så mycket tankar på en och samma gång. Men nu vet jag i alla fall att jag kan få den hjälpen jag behöver. Så vi får se hur det går med de.



Sen var jag och min syster på kalas hemma hos pappa, han och hans tjej har nämligen fyllt år. De va helt okej, vi fick tacos och god tårta som hans tjej hade bakat. Mumsigt var de.
Sen har jag inte gjort så mycket mer riktigt. Kämpat en hel den med skolan. Sen har jag vart sjuk också, jag åkte ju på det med att få ont i halsen, jätte förkyld och feber. Men sånt händer.
Ni får ha de så bra, puss och kram! <3

Bilder från kalaset!






ÄNTLIGEN!!!

NU HAR JAG ÄNTLIGEN FÅTT TILLBAKA MITT INTERNET!!!
Jag tänkte bara säga de, haha ne men i dag har jag inte riktigt orkat göra något inlägg men jag gör ett snabbt här nu bara för att ni ska veta. Men i morgon då kommer de upp många fina grejer på bloggen kan jag lova. Hoppas ni har haft en bra dag, min har vart sådär. Kan inte riktigt påstå att den va jätte bra i början men de blev la bättre med tiden. Men de va lite kul när de kom en kille här förut och skulle fixa vårat internet, de va bara min dator som fick internet för jag har trådlöst. Haha de va lite roligt så jag har vart fastklistrad framför datorn nu. Haha jag orkade inte ens gå och vämra maten när den va kall. De smaka inte jätte gott men de va lätt värt de. Ha en bra fortsatt kväll. Puss och kram på er! <3



Kalas hos pappa!

Hej på er alla! Sitter hemma his pappa nu, har snyltat hans dator ett tag. Det är ju kalas hos honom i dag för både han och hans tjej har fyllt år. Så de blir tacos och tårta och massa gott. Jag passade på att komma ner lite tidigare så jag kunde sno datan tills alla andra kommer, så jag kunde göra ett inlägg. Jag försöker göra så gott jag kan nu när jag inte har internet. Men nu är det bara två dagar kvar, de kommer blir skönt när vi får tillbaka de. Då har jag i alla fall något att göra på dagarna än att bara gå och dra fötterna eftre mig eller något.
Jag har massor som jag kommer skriva om sen när jag har fått mitt internet. Jag har mycket att dela med mig nu för det har hänt en hel del. Sen är de ju mycket med skolan och så också, men jag får ta en sak i taget. DE kommer säker gå bra så småning om.
Sen har jag vart sjuk i tre dagar också. Inte okej enligt mig. Jag har vart dödligt förskyld och har haft as ont i halsen men nu är de på väg att släppa vilket jag r väldigt glad över, jag är bara hes och låter som en friterad anka eller något i den stilen. Men hoppas ni har de bra och mår bra. Puss och kram på er alla! <3
Gammal bild på mig, har inget annat här hos pappa. Saknar den hårfärgen, den va riktigt fin.

Får snart tillbaka mitt internet!

Hej alla! Jag saknar verkligen att blogga, men jag kan ju inte göra det. Jag har inget internet fortfarande, men jag kommer få tillbaka de efter den 6e. Då kommer jag börja blogga riktigt igen.
Jag har väldigt mycket att berätta om vad som har hänt och så. Puss och kram! <3