Ingen bra start på dagen!

God morgon på er alla! Hoppas ni har det bra, jag har det helt okej. Men min dag startade inte alls speciellt bra. I natt vaknade jag och kunde inte somna om, sånt är jätte jobbigt. Man bara ligger och väntar på att man ska somna om, jätte störande. Sen försov jag mig, så jag kommer komma för sent till jobbet. Tiina sa att det är okej om jag tar nästa buss. Jag vill ju vara där i tid så jag kan hjälpa till att ta ut alla hästar.
Jagvill inte väcka mamma eller Lars så dom kan köra mig upp till stallet, jag känner mig så dum när jag gör det. Jag frågade pappa också men han kunde inte heller köra. Jag tycker att jag frågar han hela tiden men det är också för att mamma och Lars får inte köra, känner mig rätt tjatig.
Men jag hoppas att ni får en bra Valborg i dag i alla fall, fint väder är det också. Jag ska vara med min syster, hennes kille och kanske min kompis. Vi ska kanske bolla eller gå på bio. Vad ska ni göra?
Sen får jag inte glömma och säga grattis till min farfar som fyller 69 år i dag, Grattis farfar!
Det blir ingen bild till detta inlägg, jag skriver från ipaden! Finns inga bilder här på.

Min lördag!

Hej på er alla goa och glada! Hur har ni det i de härliga vädret? Jag har de rätt så bra. Jag sitter och väntar på mat, sen ska jag vara med Alex. Det ska bli roligt!

Tänkte berätta vad jag gjorde i går, syrran har ju fyllt år så vi skulle ut och fira henne lite. Jag hade gått och fixat mig hela dagen, jag drog ut på det väldigt mycket för att ha något att göra under dagen. Sen när det var dags att åka blev jag jätte nervös för jag har inte åkt tåg själv till stan på jätte länge så jag va väldigt rädd och orolig, mamma hjälpte mig på tåget. Sen efter två stationer hoppade jag av och gick hem till farmor och farfar och hoppades på att dom skulle kunna köra. Tyvärr kunde dom inte det, så jag blev jätte ledsen för jag ville inte förstöra för min syster och att min bästa kompis Fabian skulle möta mig med syrran och Oskar.
Jag visste inte riktigt hur jag skulle göra för att komma in till stan, men farfar var så snäll och åkte med mig på tåget in till stan och så åkte han hem sen. Jätte snällt gjort. Tack så mycket för hjälpen farmor och farfar!

Jag har inte träffat Fabian sen i sommras, jag har saknat honom jätte mycket så det var jätte roligt att träffa honom. han är ett år yngre än mig så han kommer inte in på någon krog men vi hitta ett ställe där han fick komma in, vi hade det jätte trevligt. Vi va ett gäng som umgick. Kanske inte jätte länge men det var helt okej. Sen vid elva tiden så skulle dom handra till ett annat ställe men det var 20 års gräns så jag och fabian kom inte in men det gör inget. hade det roligt ändå.Ha det bra, puss och kram! <3

Jag och Fabian förra året! <3

Syrran 20 år!


Grattis syrran, 20 år i dag!


Min helg!

Hej på er alla! Hur har eran helg varit? Min har vart väldigt seg men det är så det brukar vara. Har hafr ont i huvudet i två dagar nu vilket inte är så jätte roligt men det bli så när man bara sitter framför datorn.
I går hjälpte jag mamma ute i trädgården och plantera om buskar och små träd. Det va rätt roligt. För när jag skulle gräva gick inte spaden ner i marken för jag väger inte så mycket så jag va tvungen och hoppa på spaden och när jag gjorde de så ramla jag och mammas nyplanterade buske va bakom mig men jag lyckades rädda den. Det var lite små roligt. Jag skratta så jag dog där ett tag.
I morgon så ska jag jobba igen, det är roligt där uppe för jag har börjat våga göra fler saker. Jag vågar ta ut och in hästar igen och det är roligt. Men nu får ni ha det bra, puss och kram! <3

Jag och min syster, saknar henne<3

Dagens inspiration!


Måndag igen!

Ny vecka och nya förväntningar. Jag vet jag har inte vart bra på att uppdatera den senaste tiden men jag har inte haft någon lust helt enkelt, för jag har inte haft något att skriva om och då blir det inte roligt att läsa.
Jag sa att jag skulle vara med mina kompisar på påsk, men det blev inte så jag var hemma i stället och efter de hade jag ingen lust att blogga mer för jag känner mig väldigt ensam nu för tiden. Är väldigt ledsen och då blir det inte heller så roligt att läsa. Men nu ska jag försöka bättre mig lite i alla fall.

Det är måndag igen, och det betyder att jag ska strax iväg och jobba. Det ska bli skönt att komma iväg för då slipper jag sitta hemma hela tiden som jag alltid gör. De gjorde jag i helgen, sitter här dag in och dag ut. Det börjar bli rätt tråkigt och jobbigt.
Ne nu måste jag fixa mig, ska ta hand om min lilleman. Ha de så bra så hörs vi sen när jag kommer hem, puss och kram på er! <3


Glad Påsk!

Glad Påsk på er alla! Vad ska ni hitta på i dag, gå på jakt efter påsk ägg? Jag har ingen aning om i fall jag kommer få ett detta året men de lär vi märka.
Ska ni hitta på något roligt i dag då? Själv ska jag, syrran och hennes kille Oskar åka upp till en kompis och ha en jätte påsk brasa som förra året, det kommer bli roligt. Jag komemr ta massa bilder. Där uppe kommer jag vara hela kvällen s jag kommer inte hinna blogga så jätte mycket mer i dag. Men jag lägger ut allt i morgon. Ni får ha en riktigt Glad påsk! <3

Dagens inspiration!


2/4-2012

Hej på er alla go och glada! Vad ska ni göra en dag som denna ? Själv ska jag snart åka till vårdcentralen och träffa min läkare. För just nu fixar jag inte att ha de som jag har de, jag är väldigt ledsen hela tiden och jag orkar inte det. Jag är ledsen för jag inte klarar av att göra något på grund av hur jag har de med min Asperger och mina svårigheter och jag tycker att de börjar gå över styr nu. Jag är snart 19 år och klarar knappt av att åka in till stan med mina kompisar, har svårt att vara hemma hos mina kompisar och jag tycker inte det ska vara så längre och därför är jag väldigt ledsen hela tiden. Visst jag tränar på allt men de går så långsamt framåt tycler jag. Så nu ska vi då ner till läkaren och så kanske jag får en medicin som gör att jag orkar kämpa lite mer och tar bort min oro och sånt. Vi får se hur det går helt enkelt.

Efter jag har vart hos läkaren ska jag åka upp till stallet och jobba, ska vara med min lilleman där uppe. Jag har saknat honom, jag var ju inte där i fredags tyvärr så de ska bli kul att se honom igen. Sen efter det vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske kolla på alla The vampire diaries avsnitt igen, vi får se. Ha det bra så hörs vi sen när jag kommer hem. Puss och kram! <3

Lilleman! <3

Länkbyte!

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

Dagens inspiration!