Hel dag i stallet!

Go kväll på er alla! Jag kom just hem. Jag har vart i stallet i dag och jobbat som vanligt, sen va jag hemma en liten stund för Alex fyller år i dag, sen åkte jag tillbaka till stallet för jag hade inget annat för mig helt enkelt och jag tycker verkligen om att vara där uppe. Känns så skönt, man är lixom inte ensam. 
Så jag hjälpte Ida med lite saker där uppe, vi hade det jätte trevligt måste jag säga. Sen så fick jag följa med henne upp till hennes stall, de va jätte roligt. Hon passar en häst så vi skulle gå ut och gå med den. Vi borstade hennes häst innan och så säger hon. "Zandra jag har lovat dig en ridtur" Så fick jag rida på hennes häst. Det var jätte roligt. Jag red och hon gick brevid med den andra hästen. 
Det kändes så himla skönt och bra att få komma bort ett tag och göra något roligt. Helt fantastiskt kändes de måste jag säga. Jag red barbacka och jag vågade trava, jag känner verkligen att det är på gång nu att allt kommer gå mycket bättre. Det känns riktigt bra. 
De ska bli kul att komma till stallet i morgon måste jag säga. Nu ska jag hoppa i säng, puss och kram. God natt! <3
 

Svart hårig!

Hej på er! I dag har jag vart med mamma och stor handlat. Det är inte alls kul men jag måste följa med och hjälpa mamma. Hon får ju inte lyfta.
Men jag köpte mig svart hårfärg, så i morgon kommer jag bli svart hårig igen.
Jag fick också en söt blom växt.


I morgon ska jag öva på att åka tåg, pappa kommer möta upp mig på Alingsås station. Så jag kommer åka tåget dit själv, hoppas de går bra!
Sen kanske vi går i några affärer, vi får se. Jag hör av mig i morgon, puss och kram, god natt! <3


Calle cool! <3

Hej hopp! För någon dag sen så var jag med min kontaktperson och då åkte vi upp till stallet där jag jobbar, så jag visa alla hästar och tala om vad jag gör där uppe och visade henne runt!
Hon fastna för en häst som heter Calle cool, jätte go häst är han. Han var väldigt social med oss, nafsa på mig och ville vara med helt enkelt. Det var kul att visa henne runt och vara där uppe på mig egna fritid! Puss och kram! <3


Best friends for ever! <3

Vet inte vad jag skulle göra utan min bästa vän Alexandra! Hon är nog den underbaraste person som finns.
Varje gång jag är ledsen eller mår dåligt så är hon där och hjälper mig upp.
Som tex i dag, jag har mått väldigt dåligt nu den senaste tiden och nu i kväll så gick vi ut på en härlig lång kvälls promenad. Jag har ont i bena nu men det var helt klart värt de!
Alex gör alla människor glada, hon är helt underbar, älskar henne!
Jag mådde mycket bättre efter promenaden med henne. Jag mår bättre nu efter också. Tack!
God natt, puss och kram! <3


Slash Ft. Fergie - Beautiful Dangerous! <3

 

Uppdatering!!!

Go kväll på er! Förra veckan skulle jag ha berättat för er vad jag gjorde men de gjorde jag inte, så jag gör de nu i stället innan jag ska hå och lägga mig.


Mamma och Lars skulle åka på en liten mini semester för sig själva. Det tyckte jag var jätte jobbigt för jag är inte van vid att vara utan mamma och så var jag rädd att de skulle hända något.
Men jag tyckte det gick rätt bra ändå, jag grät när dom åkte sen var min syster där med mig och hjälpte mig.
Hon hade kommit hem för min skull så jag skulle slippa vara ensam, Oskar kom också.
Bi hade jätte roligt, vi laga mat, kolla på massa filmer, spela monopol och var på stranden. Jag badade faktiskt, vi körde en hel del moppe också. Det var jätte roligt. Puss och kram, god natt! <3


God natt alla!

Nu är det dags att sussa kudden. Har vart en lång dag måste jag säga, den har dock vart riktigt bra. Det har faktiskt det senaste dagarna varit, ska berätta mer om det i morgon tänkte jag. Har vart så upptagen så jag har inte hunnit uppdatera.
Tänkte bara skriva ett litet inlägg nu så ni vet att jag lever!
God natt, puss och kram! <3


Mobil blogg!

God kväll på er alla goa och glada vid den här tiden på dygnet. Hoppas ni har haft en bra dag i dag, det har faktiskt jag haft även om vädret har varit ett rent helvete. Jag har vart och jobbat i dag eller aah hela veckan, har målat en del uppe i stallet och har haft en galen kattunge springa runt som en galning. Skulle ta in hästar men det gick sådär för dom va lite galna för regnet. Sen var det bara hem och duscha för jag skulle möta Kim. Vi köpte pizza och åkte hem till mig och käka sen satt vi och pyssla en del, ska lägga upp bilder i morgon på vad vi gjorde. Så denna dagen har vart väldigt bra. I går var jag ensam med Tiina på jobbet så på lunchen åkte vi och fika sen så åkte vi hem till henne så jag fick se hur hennes stall blir och hur hästarna har det, jag fick träffa min lilleman igen, har saknat honom så men jag vet att han har det så mycket bättre hemma hos Tiina än uppe i de stallet jag jobbar i så det va skönt att se. Puss och kram på er och god natt! <3


Dagens inspiration!