Så jävla snygg! <3

T.Mills!Every girl should feel that way!


Dagens inspiration!


Känner mig ensam!

Jag vet inte men nu i två dagar har jag vart jätte ledsen och jag vet inte varför och det är väldigt frustrerande. I går vaknade jag och var jätte ledsen, jag satt och grät hela morgonen. Varför vet jag inte så jag var inte på jobbet igår. Och i dag när jag skulle åka iväg tog de stop och jag var ledsen men mamma var så snäll och körde mig till jobber så jag i alla fall kom iväg. Så de kändes la okej, men det är jobbigt när man inte vet varför man är så ledsen. Tur som é är att jag har folk att vara med på jobbet så jag kommer på andra tankar. Hoppas de blir bättre snart för jag orkar inte med det här.
Sen så känner jag mig väldigt ensam, jag vet att jag har underbara kompisar och min familj runt omkring mig men ndå känner jag mig väldigt ensam. Men jag tror det är på grund av hur jag har de, jag kan inte åka ut och så som alla andra mina kompisar kan och det gör de svårare för mig och jag känner mig väldigt dålig och värdelös men jag vet att jag inte är de men det är en känsla jag har när det är såhär, jag sitter och typ drömmer mig bort om vad jag skulle vilja göra och allt de där men alla dom drömmarna spricker när jag vet att jag inte klarar av det. Det är så sjukt jobbigt, sen hör man ju hela tiden va ens kompisaar gör och man vill också göra de men man kan inte. Det är verkligen jätte jobbigt. Man blir väldigt ledsen i alla fall och känner sig otroligt ensam.
Vill bara att allt bra bli bra så jag faktiskt kan säga och själv känna att jag mår bra, jag säger att jag mår bra men egentligen mår jag inte så bra.
jag vill verkligen inte ha Asperger. Usch hatar det!!! Men det är helt enkelt något man får leva med, eller ah jag måste ju göra de eftersom det är något jag kommer ha resten av mitt liv. men jag kan lära mig att hantera de och leva med det.
Men just nu känner de inte som om att de går framåt heller, det är som om att allt står stilla. Som om att ingenting händer, jag är verkligen jätte rädd att jag ska ha de såhär hela livet, att jag inte kommer lära mig att hantera det. Det är jag verkligen jätte rädd för.
Och förra veckan fick jag reda på att min kontaktperson sa upp kontaktpersons kontraktet på mig och vi hade bara setts en gång, hon gjorde det för att hon har fått ett heltids jobb, De tycker jag att man ringer och säger inte messar som hon gjorde. Åååh jag blir så trött på allt!!!!!

Dagens inspiration!


Mycket att göra i dag!

Hej på er! I går hade jag en helt awesome dag, måte berätta. jag var och jobbade igår och när jag väntade på bussen va jag väldigt orolig men jag klarade det, sen var jag tvungen att byta buss för att komma till jobbet och de gick bra också, men jag va tvungen att ta mina tabletter men jag fixade det. Sen va jag på jobbet, de gick väldigt bra. Jag blev klar med min klocka. Sen började jag slipa på stolen jag har där. Sen kom mamma och ghämtade mig och då kom hon in och så fick vi visa henne runt och då ringer Bob och säger att vi ska åka till Alingsås.
När jag kom hem var de bara att fixa sig och så. Jag var jätte nervös för att åka till Alingsås. Men Bob tänkte till att Alingsås är närmre än vad Göteborg är så vi åkte dit. Han skulle köpa en ny skjorta för Simon fyller år nu på söndag men vi ska fira honom i dag. Och så köpte han en fluga, haha han är jätte stolt över den. Sen köpte vi godis och jag köpte en present till Simon.
Sen åkte vi hem till mig och kolla på film och hade det mysigt. Sen vid kl nio kommer Simon hit och de va jätte roligt. Alltid lite kul att vara med dom två.
I dag så ska jag fixa mig lite så för sen ska jag och Bob gå upp till Simon och lämna paket och så, han har släkt kalas där också, de ska bli kul att de deras miner när han öppnar de Bob har köpt. Haha. Sen så kanske jag och Bob skulle åka in till stan för att köpa något högtalar system och så sen vid tolv ska vi till krogen för då kommer Simon in. Haha ja det har vart helt Awesome! Ni får ha det bra. Puss och kram! <3
Haha grabbarna i sommras!
Bob och Simon <3

Dagens inspiration!


Riktigt dålig uppdatering!

Ja de måste jag verkligen säga att det är, riktigt, riktigt dålig uppdatering. Jag vet inte riktigt varför men jag har helt enkelt inte haft någon lust att blogg och jag har gjort massa annat också så det har inte blivit av. Jag vill verkligen blogga men jag har inga ideér om vad jag ska blogga om just nu så det kommer och går lite. Men vi får se hur de blir. Jag ska försöka mitt bästa nu med att komma igång med bloggen igen. Tycker det är så kul.
I dag ska jag i alla fall åka och jobba uppe i stallet och de ser jag fram emot men jag ser inte fram emot att de ska regna och blåsa hela dagen. Inte roligt. Men vi får se hur de går. Det går väldigt bra för mig i stallet känns det som i alla fall.
Jag har haft så förbannt ont i min rygg de senaste veckorna nu så jag har inte gjort så mycket, jag springer runt och haltar så jag har bara legat i sängen och degat. Nu har de börjat bli bättre i alla fall vilket känns väldigt bra.
I går så färgade jag håret igen. Jag hade ju lovat en bild på hur de blev förra gången men jag kan säga att de blev inte alls bra, för mitt hår var sönder blekt de gick av och färgen fastnade inte så jag vill inte visa de. De va konsigt för så har de aldrig gjort förut, visst färgen brukar inte fästa så bra men att de blev så slitet. Så nu är de nog sista gången jag färgar håret på länge så jag kan låta de vila. Hoppas de håller bättre denna gången i alla fall.
snart ska jag börja fixa mig så jag hinner med bussen och så jag kommer iväg till stallet. Ni får ha det så bra, puss och kram på er! <3

Ni vet hur mycket ja har pratat om lille giuness och jag. Här har ni en bild på sötnosen.
Så sööööt! <3

Dagens inspiration!


Så jävla sant!


Brad Paisley - Water

Min favorit låt!
Videon är kanske inte så jätte bra men älskar verkligen låten!
Lyssna på texten när ni lyssnar!


Dagens inspiration!


Alla hjärtans dag!


Dagens inspiration!


True!


Virus på min dator!

Hej på er alla! Jag vet att jag har varit väldigt dålig på att uppdatera nu de senaste, men jag har helt ärligt inte orkat för det är sp mycket som har hänt under den senaste veckan. Men när det har blivit lite bättre ska jag se till att komma igång igen.

I dag har jag också fått virus på min dator så Lars ska försöka fixa det. Jag kan inte göra något om inte det är borta. Får hoppas på det bästa. Sen när vi har fått bort de så ska vi formatera om hela min dator, den håller på att ge sig nu och det är inte speciellt bra. Jag håller på att spara till en ny men det går inte så mycket framåt faktiskt. Får hoppas på de bästa helt enkelt. Men ni får ha de så bra så länge. Puss och kram på er! <3

Dagens Inspiration!


Kontaktperson!

Jag kom hem för ca två timmar sen, jag va ju på jobbet i dag. De va en väldigt lugnd dag så de va skönt. Sen var de snabt hem och städa klart och byta om för att halv två skulle jag ha möte. Jag träffade min kontaktperson för första gången i dag. De va roligt, va lite nervös men det gick väldigt bra. Hon verkar vara väldigt bra tycker jag.
Vi satt och prata vad de innebar med att ha kontaktperson och lite såna saker och vad jag behövde få ut av de. Jag behöver bli mer självständig helt enkelt. Och de vill jag kunna bli för då kan jag göra mer med mitt liv också. Så det var väldigt kul att äntligen få en kontakperson och faktiskt få den hjälpen man behöver. Har väntat länge på det här nu. Så på tisdag den 14 ska jag träffa henne igen och då ska vi ut på promenad med hennes hund och prata och lära känna varandra, ta en fika också. De ska bli roligt. Äntligen säger jag bara!!!

Sorry för upprepning av bilden, men jag gillar den faktiskt!


Dagens Inspiration!


Är med bästa Alex! <3


Dead by april " Mystery " Melodifestivalen 2012 Live


Dagens Inspiration!


Länkbyte!


I´m in love with a fairy tale!


Dags att se på


Länkbyte!


Success!


Dagens Inspiration!


Länkbyte!
Dagens Inspiration!


3/2-2012

Hej på er! I dag har jag vart inne i stan, mötte upp min kompis Linnea. Vi åkte bort till hennes skola, hon går sista året på frisör linjen och då skulle dom fixa modeller till en fotografering, jag skulle sminka hennes modell och frejas modell. De va roligt, va ganska nervös men de gick bra. Jag orkade dock inte sitta kvar hela fotograferingen för jag va trött och hungrig, så jag åkte hem.
Nu när jag är hemma ska jag bara ta de lugnt, ska se de senaste avsnittet av The vampire diaries snart också. Hoppas ni har haft en bra fredag, puss och kram på er! <3

Jag i dag!


Länkbyte!


Dagens outfit!Dagens Inspiration!


Länkbyte!
Singel!

Nu under natten så tog det tyvärr slut mellan mig och Nicke. Inte roligt men det är sånt som händer. Så jag är väldigt ledsen nu och kommer säkert att vara de under de senate dagarna som kommer. Vi skulle ha firat fyra månader om tre dagar men de hann vi tyvärr inte med. Finns inte så mycket mer jag kan säga.
Så nu när jag säger att jag inte mår så bra behöver ni inte fråga varför för nu vet ni.


Jag lyckades!!!!


Gilla mig på FB!

Om ni vill kan ni gilla mig på Facebook, de skulle vara jätte roligt om ni gjorde det. För att komma till min sida kan ni klicka HÄR Säg gärna till om ni gillar mig på fb. Puss och kram på er! <3


Andy sixx, snygg? OH JA!!!

Dikt skriven av mig!

En tanke är bara en tanke.

Om livet känns jobbig ska du ta tag i det inte låta det ta över dig.
Du ska inte fly från de du är rädd för, du ska ta tag i det för att det ska kunna försvinna.
Det är de ända sättet.
Även om det är läskigt så behöver du inte vara rädd.
Du har allt med dig som du behöver.
Allt är mod, tro, och mycket stöd av familj och vänner.
Du ska inte vara rädd för ditt egna liv, du ska leva det varje sekund och bara leva livet.
Ha kul!!!
Ingenting ska någonsin hindra dig från att leva ditt egna liv.
Ta det steget och våga säga emot, du har rätt till att tala ut som alla andra.
Höj din röst och tala ut.
Jag är bara en vanlig tjej, som har drömmar om att göra det bästa av mitt liv.
Ge mig mina vingar så jag kan flyga!
Man kan gråta, det kan vara jobbigt.
Men det ska inte stoppa dig från att leva ditt liv och vara den du är.
Försök torka bort tårarna och kämpa på.
Samla ihop modet, och gör det som är jobbigt, gör du det kan du känna dig stolt.
Det är en jätte skön känsla.
Då känns det som att du klarar av vad som helst.
Fortsätt bara att kämpa, ge inte upp.
Du behöver bara våga tro på dig själv, annars kommer det inte att fungera.
Lyssna på vad folk säger, och ta det till dig.
Dom vill bara hjälpa dig, det vet du om.
Lyssna till dig själv och lyssna noga.
Det finns en mening till allt.
En tanke är bara en tanke och den kanske inte ens är sann.


Länkbyte!


Dagens Inspiration!