Slut på semestern!

I söndags tog min semester slut så igår började jag jobba igen. Det var värr skönt att komma igång igen måste jag säga. Dock att det är väldigt jobbigt att komma upp på morgonen, men de går ändå. 
Det har vart väldigt lugna dagar på jobbet, finns inte så mycket att göra för det finns bara två personal resten har semester så vi tar de lugnt och gör de som finns. 
har dock vart rätt tråkigt väder måste jag säga. Hoppas ni har haft en bra semester i alla fall. Det har jag haft faktiskt även om den har vart jobbig också. 
 
I dag var det jätte jobbigt att komma iväg till jobbet i dag. Min handledare skulle komma och hämta mig och jag bara brast ut i gråt för jag va så orolig och rädd. Vi skulle till ett ställe som jag aldrig hade vart på innan och så var de vissa som jag inte kände, så det var väldigt jobbigt. Det är otroligt jobbigt att vara så rädd som jag är, speciellt för nya grejer där jag inte känner mig säker. 
Men jag kom ibäg i alla fall, jag tala om för Eskil då att det var jobbigt så han hjälpte mig. 
Jag måste säga de att det var faktiskt väldigt roligt på jobbet i dag, vi skulle klippa gräset vid en fotbollsplan och jag fick köra en åkgräsklippare och det var första gången. Det var skit roligt, jag lärde mig fort också. Riktigt kul. Då får vi se vad vi ska hitta på i morgon på jobbet, puss och kram på er! <3
 

GRATTIS TILL MIG!!!! 19 år i dag! <3


Wheels and wings 2012! <3

Hej på er alla goa och glada! I dag är det min sista dag som 18 åring. Det ska bli kul att fylla år men ändå lite jobbigt, har ålderskris. 
 
I helgen var jag nere i varberg och var på Wheels and wings. Jag och Fabian hade ratat om att vi skulle vara där nere tillsammans. Vi hade planerat de ett halvår innan men så säger han till mig att han inte kan för han har inte råd. Då blev jag rätt ledsen för jag ville så gärna vara med honom. 
Men när jag och pappa är på väg ner så skickar han ett sms om att jag skulle ringa och då gjorde jag de. Då fråga han om jag var på väg ner så sa jag aah det är jag då ropar han SUPRISE jag är redan här nere!! Fatta va glad jag blev. Så när jag kom ner mötte han mig så vi var med varandra hela den dagen, jag blev så glad. Hade det jätte roligt där nere. 
Jag köpte mig ett par as snygga boots där nere också. 
Hoppas ni har det bra, kommer uppdatera mer i morgon om min födelsedag. Puss och kram på er! <3
 

Dagens inspiration!


Stan i dag!

God kväll på er alla! Hoppas ni har det bra en lördags kväll som denna, min har ju vart bättre om man säger så måste jag påstå. Det har vart en riktigt jobbig dag så jag är så sjukt trött nu så de finns inte. Efter detta inlägger blir de verkligen att gå och lägga sig.
 
I dag hade jag planerat att jag skulle åka in till stan och träffa Fabian, Felix, syrran och Oskar för Fabian och Felix fyllde år i torsdags så vi skulle fira dom lite. 
Då skulle jag ta tåget och jag var verkligen jätte nerövs. Mamma hjälpte mig på tåget genom telefonen. Sen pratade jag med pappa en stund men så bara allt brast. Jag blev jätte rädd, började gråta jätte mycket, det var jobbigt för det var så mycket folk på tåget också. Jag fick ringa mamma igen. Tillslut gick det inte mer, jag var på väg att få panik så jag hoppade av, vilket jag egentligen inte ska göra. Men jag gjorde det ändå.
Jag var verkligen jätte ledsen och visste inte vvad jag skulle ta mig till. Syrran ringde och fick lugnat ner mig, sen väntade jag på att pappa skulle komma och hämta mig. 
vi satt och prata en stund och jag grät hela tiden. Tillslut så åkte vi in till stan och jag va så nervös och rädd så jag skaka jätte mycket och började frysa hur mycket som helst. 
Det blev bättre sen när jag mötte Fabian och Felix, vi mötte inte upp syrran och oskar. Men det gick bra ändå, vi hade det roligt. Fast vi var inte med varandra jätte länge men det är ändå tanken som räknas tycker jag.
 
Och nu på kvällen så var jag ute och gick med Emma och Alex för jag var väldigt ledsen. Så jag kom på andra tankar. Vi hade det också roligt. 
Jag ska vara med Alex i morgon en stund för senare på kvällen ska jag med Frida och rida. 
Men nu ska jag hoppa i säng, god natt! <3
 
Jag och Fabian! <3

Bilder från Rhodos del 1

 
 
 
 
 

Sökt bostad och träffat kontaktperson!

I dag har vart en väldigt bra dag måste jag säga, det känns som om att det börjar hända saker nu. 
Jag åkte i väg till Trappan i dag och så hade vi lite möte och så skulle vi fixa lite små saker som va viktiga, men nu två veckor fram över så ska vi vara där uppe, jag och fyra till. Vi kommer spela kubb och fixa lite viktiga saker. Jag sökte faktiskt bostad i dag, det är något väldigt stort för mig efter som jag inte riktigt kan leva själv än. Men det är ändå väldigt bra att stå i kö för sånt. 
 
Sen så gick jag och Mange till stationen. Det var jätte roligt. Han höll på att tjata om att jag itne dricker och att jag inte vågar prova. Och det var så kul att diskutera det med honom, han kunde verkligen inte släppa det. 
Vi satt och vänta på hans buss och jag vänta på min kontaktperson Kim som jag skulle träffa i dag för första gången, jag va lite nervös men det gick faktiskt väldigt bra. 
 
Jag och Kim var och åt på ett Café. Det var väldigt mysigt och det var ju så bra väder också. Vi kom väldigt bra överens så det känndes väldigt skönt. Vi prata om allt mellan himmel och jord och det gillade jag väldigt mycket. Sen gick vi och kollade i lite affärer, jag köpte två skjortor och ett linne, det var rea så jag var tvungen att passa på.
 
Efter jag och Kim sa hejdå så gick jag hem till farmor och farfar, det var jätte roligt. Jag skratta jätte mycket. Vi satt och prata och fika som vi alltid gör. Jag busade med hunden. 
Sen när jag och pappa skulle åka där i från så skulle farfar hämta in krattan men då börja han jaga oss med krattan när vi satt i bilen, då sladda pappa med bilen på deras grus plan och det tycker dom inte om, hehe det är allt lite roligt att jävlas. 
Jag håller på att laddar ner alla bilder som pappa har skickat från rhodos så dom kommer upp senare i kväll. Men nu får ni ha det bra, puss och kram på er! <3
 
 
 

Hemma igen!

Hej på er alla! Jag vet att jag har vart verkligen ur dålig på att uppdatera. men nu kommer det bli ändrig på de. Det är så att jag har vart i Rhodis i en vecka nu och kom hem för en litet tag sen. Så jag gör bara ett litet inlägg nu för att visa att jag fortfarande lever, jag kommer berätta mera senare ikväll och lägga upp massa bilder när jag har fått alla skickade till mig! Hoppas ni har haft det bra medans jag har vart borta. Puss och kram på er! <3
 
P.S Ni kan ju alltid följa mig på instagram. Jag heter Nezzah där! Säg gärna till om ni följer mig, det skulle vara jätte roligt att veta vilka ni är!