Dagens inspiration!


En väldigt bra dag i dag!

Hej på er! I dag har det vart en väldigt bra dag faktiskt, det var de i går med. För i går när jag var på jobbet så var det Niklas sista dag så vi skulle göra det lite speciellt. Så vi åkte och kolla på Idas föl på 6 veckor, jätte söt. Sen hade dom massa kattungar, sjukt söta. Sen efter de åkte vi och åt glass. De va kul.
Sen när vi kom tillbaka till stallet så skulle vi bara ta in alla hästar. Då gjorde jag något som jag själv blev väldigt impad över. Först vågade jag ta den hästen som är högst i rang och är väldigt stor de har jag aldrig vågat innan. Sen fick jag ta två hästar samtidigt. Då blev jag väldigt glad att jag lyckades. Min handledare blev väldigt glad över att jag fixade det.
Sen åkte jag hem och ducha, sen cyklade jag ner till pappa. Det va kul, Malin klippte mig så nu har jag lugg, är väldigt nöjd. Sen senare på kvällen så åkte vi och köpte jordgubbar och grädde och så hyrde vi film och hade det mysigt. Sen var det bara att cykla hem och sova.

I dag så har jag vart och tränat, jag kom upp i tid också. Sen så när jag kom hem skulle vi fika för mina bröder hade skolavslutning i dag.
Sen så fick jag något ryck så jag började städa, jag skulle ha möte i dag men såhär har jag ALDRIG städat innan. Jag damsög mitt rum och moppa golvet, sen städa jag inne i tvättstugan och toan och tvätta. Har aldrig fått sånt ryck, men de kan vara för jag va nervös också.
Jag hade möte med min nya kontaktperson i dag för första gången. Det gick väldigt bra faktiskt, de känndes bättre denna gången än förra så det ska bli kul att komma igång.
Nu ska jag bara ta det lugnt, puss och kram på er! <3

Jag idag!Dagens inspiration!


Arvingarna!

Hej på er alla! Hoppas ni har haft en bra helg, det har jag haft i alla fall. Jag gjorde dock inte jätte mycket i fredags. Va på habiliteringen och sen va jag hemma och pyssla en del. Mycket mer gjorde jag inte.
Men igår så åkte jag och syrran hem till farmor och farfar på dagen, för sen på kvällen så gick vi och kollade på Arvingarna. Det va väldigt kul. Träffade våran moster som jag inte har träffat sen jag var liten. Sen träffa jag lite annat folk. Så de va kul. Sen när vi kom hem satt vi och kolla på lite filmer.
Nu så kan de vara dags att fixa mig, har inte kommit ut ur morgonrocken än, haha puss och kram! <3


God natt!

Go kväll på er! Hoppas ni har haft en väldigt bra dag i dag! Min har vart både bra och dålig måste jag säga. Den började inte bra alls, först försov jag mig. Sen så har jag ju haft de väldigt jobbigt i några dagar nu, har kännt mig väldigt ledsen och har gråtit en del och de va en sån morgon så jag kom inte iväg till dit jag skulle tyvärr.
Mamma fick ringa en del samtal och mejla, de slutade med att dom har hittat en kontaktperson till mig nu som jag ska få träffa om någon vecka, sen så fick jag äntligen en tid på habiliteringen igen så nu känns det väldigt bra, de känns som om att de går framåt. Back om track again om man säger så.

Och eftersom jag inte va iväg i dag så stor städade jag mitt rum och rensade ut massa saker. Det är inte ofta jag gör de måste jag säga, för jag har väldigt svårt med att städa mitt rum och slänga saker. Det går bara inte men när jag verkligen måste så gör jag de, men de beror på tillfälle. Nu så ska ju min kontaktperson komma så det va därför jag gjorde det. De känns väldigt bra men väldigt ovanligt att kunna se mitt golv. Jag ska verkligen försöka hålla det såhär nu. Men nu ska jag sova tänkte jag, ska på kalas i morgon. God natt, puss och kram på er! <3


Kvälls promenad!

God kväll, eller något i den stilen. Har haft det rätt jobbigt de två senaste dagarna, har vart väldigt ledsen och så. Och nu så sa min kompis Alexandra att vi två skulle ut på kvälls promenad så kanske det blev lite bättre, och de känns bättre. Så de hjälpte en del i alla fall. Det är skönt att man har så bra kompisar som ställer upp för en. Nu ska jag i alla fall hoppa i säng, är verkligen jätte trött. God natt! <3

Alex och jag! <3

Back on track!

God morgon på er alla! Nu är jag tillbaka på banan igen om man säger så. Har blivit frisk nu i stort sätt, är bara förkyld och hostar ibland men annars är det okej. Så nu ska jag tillbaka till jobbet vilket känns bra så jag har något att göra på dagarna, har ju vart hemma i en vecka vilket har vart väldigt jobbigt måste jag säga. Det är lite svårt att komma igång efter att ha vart hemma så länge, jag har svårt med att komma i väg i alla fall.

Det jag har gjort nu när jag har vart sjuk är att kolla på alla tre sesånger av Glee, älskar den serien verkligen. Det är de jag har gjort dag in och dag ut.
Och nu de senaste dagarna har vart väldigt jobbiga så jag hoppas det blir bättre nu när jag kommer igång och jobbar. Det hoppas jag i alla fall. Nu måste jag springa iväg och fixa mig, ha det bra. Puss och kram! <3