Så fin! <3


One Direction - Moments


Länkbyten?!

Jag hade tänkt att börja göra länkbyten igen.
Här har ni två saker ni måste göra för att jag ska länka er, inte så svårt.
Puss och kram! <3

- Länkar tre åt gången!
- Gilla mig på bloglovin eller Facebook!
(Tala om vilket nummer ni bilr på bloglovin)
- Ni måste länka mig också!



Lite bilder från foto dagen!


Dålig uppdatering på hög nivå!!!

Hej på er! Jag vet att jag har varit väldigt dålig på att uppdatera nu under de senaste dagarna men det är så det kan bli ibland. Men nu i dag kommer jag uppdatera en del, för i dag uppe på stallet ska vi ha fotot dag så vi ska ut och fotografera en hel del. Det ska bli väldigt roligt måste jag säga.
Hoppas ni har haft de bra under de senaste dagarna nu i det härliga vädret. Det har jag haft i alla fall. Puss och kram på er så hörs vi seanre! <3


My biggest inspiration, is my own! <3


Dagens inspiration!


Rätt härlig dag i dag!

Hej på er alla! Hoppas ni har det bara bra i det härliga vår vädret i dag. Det har jag i alla fall måste jag säga. Jag har ju inte jobbat i dag utan jag och min handledare va ute och fika och shoppa lite, för jag har ju som sagt vart ledsen ett bra tag nu och orkade inte jobba alla dagar som va sagt, då skulle vi ha lite egen tid på torsdagar för att öva på de jag har svårt för och det gick väldigt bra i dag tycker jag. Vi fika i de härliga vårvädret och åkte runt lite i olika affärer. Jätte härligt.
Det va utförsäljning i en afför så de va 80% rea på allt där inne, jag köppte två nya sov kuddar, det har jag verkligen tjatat om jätte länge nu att jag vill ha nya kuddar så de köpte jag och en väldigt praktisk termos som man kan ha typ varm choklad i. Jätte bra, kan man ha uppe i stallet.

Sen ringde den tjejen som letar efter en kontaktperson till mig, jag blev jätte glad att hon ringde. Jag berättade vad som hade hänt, att den kontaktpersonen jag hade sa upp sig för hon fick heltids jobb men hon sa allt på sms. Denna tjejn bad verkligen om ursäkt, hon blev ganska irriterad för hon sa att man ringer och säger de. Men nu ska hon i alla fall lata reda på en ny kontaktperson till mig vilket känns väldigt bra.
Ni får ha de så bra så länge, puss och kram! <3

Jag idag!

Jag igår!


Dagens inspiration!


God morgon!

God morgon på er alla! Hoppas allt är bra med er, men mig är det rätt okej faktiskt. Jag ska strax börja fixa mig för jag ska åka upp till stallet och jobba. Ska vara med min underbara lilla skrutt där uppe. Sen efter jobbet ska jag åka hem till pappa och fixa mig så ska jag och pappa åka in till stan. Jag ska shoppa kläder och lite sånt smått och gott tänkte jag. Hoppas ni får en bra dag, puss och kram så hörs vi sen när jag kommer hem! <3
Här kommer en video på min lilla skrutt, han frå springa av sig lite.

(Det blåser väldigt mycket så de prasslar en del!)


Ska åka i väg och träna och sola!


Så sant som de kan bli!


Dagens inspiration!


Ibland blir de bara fel!

Jag skulle uppdaterat igår men jag orkade inte. Jag hade jätte ont i huvudet och var inte på sådär jätte bra humör igår. Jag va väldigt ledsen. jag ska berätta varför.

Jag fick äntligen tummen ur röva och tala om för Tobbe att jag tycker om honom, han är min bästa kompis men jag gillar honom mer. Och jag sa de äntligen. Men jag va väldigt rädd att han inte skulle gilla mig på samma sätt. och tyvärr så gjorde han inte de heller, men han är väldigt snäll, förståerlig och väldigt gullig när han pratade med mig. Han sa att han är väldigt ledsen men att jag alltid kommer vara hans Zandra, han älska rmig lika mycket som en syster för honom. Sen blev jag ganska glad när han sa att han älskar att han kan vara sig själv när han är med mig. De kändes bra.

Men jag trodde verkligen att han tyckte om mig så det blev fel. Han sa dcok att jag betyder väldigt mycket för honom och att jag alltid kommer göra de. Han ska komma hit i morgon så ska vi prata. Problemet är bara att jag inte vet vad jag ska säga, men de kommer la fram ett och annat när han börjar prata.

Just i såna här lägen vill man bara sjunka igenom marken och bara försvinna. Jag var verkligen jätte ledsen igår, det är jag i dag med men jag ska upp till stallet om en stund och då kommer jag få annat att tänka på. Puss och kram på er! <3


Dagens inspiration!


12/3-2012

Är ni taggade för n vecka nu då ? jag är ganska taggad. Jag ska strax ta och åka upp till stallet och jobba. De ska bli roligt, har inte vart där sen i onsdags så jag saknar min lille gulliplutt Guiness där uppe. Så jag får ta hand om han extra där uppe i dag.
Sen efter jobbet så ska jag hem fort och ta en snabb dusch och så ska jag och pappa åka hem till farmor och farfar var det tänkt. Det ska bli roligt!
jag har färgat håret igen, är lite rädd att de ska gå av helt nu men jag får göra de bästa av situationen helt enkelt. Jag klarade inte av den mysko färgen jag hade de va blandat blond, rod, brun, rosa jätte konstig men nu färgade jag de blå svart och det blev mer blått. AS NICE!!! Fast jag är verkligen blå över allt.
Nu får ni ha de bra så hörs vi senare, måste springa till bussen nu, puss och kram! <3

Gammal bild men så får de bli!

Dagens inspiration!


Besviken!

nu är jag riktigt besviken faktiskt. Har just kollat klart på melodifestivalen och är så hemla besviken. Jag trodde helt seriöst att Dead by april skulle komma mycket högre upp på listan än vad dom gjorde. De va riktigt dåligt faktiskt. Men jag var i alla fall glad att Loreen vann, det va bra. Vad tyckte ni om melodifestivalen?




Helt awesome helg!

Min helg har vart helt underbart bra måste jag säga. I går (fredags) så var jag på jobbet, men jag gick hem lite tidigare för jag va väldigt ledsen, men jag var där och försökte i alla fall, det är de som räknas. Sen efter jobbet så va de bara hem städa och fixa för bob skulle komma hem till mig.
Vi hade det jätte mysigt, vi va jätte trötta så vi vila sensåg på film och lite senare på kvällen kom simon och Jesper också. Jätte roligt verkligen att ha grabbarna här hemma. Sen senare på natten blev jag så trött så simon och Jesper fick gå hem, Bob skulle sova över hos mig. De va verkligen jätte mysigt. Vi va uppe till säkert fyra. För Bob har ju lyckats vända på dygnet helt så han kunde inte somna men jag decka. haha mysigt.

I dag då så har jag vart väldigt nervös, de va jag dock i går med. Men det är för att Bob ringde och beställde tid för att jag har tagit hål i naveln. Jag va så nervös men det gick väldigt bra. Pappa körde in oss så vi slapp åka tåg. Jätte snällt. Jag lyckades så jag är helt överlycklig att jag klarade det. Jag kommer visa bild i morgon för nu får jag inte röra den helt enkelt.
Bob hade ju planerat detta i detalj nästan för min skulle. Han är så gullig. han fick hålla mig i handen när jag tog hål i naveln också.
Nu ska jag bara ta de lugnt för jag är verkligen dö trött. Sen blir de att kolla på melodifestivalen. Jag hejar på dead by april eller loreen. Vem hejar ni på ?

Bob! <3

Mot gymmet nu på morgon, sen jobba!


Dagens inspiration!


Jag åker skidor för första gången!


I really like you! <3


Dagens inspiration!


T. Mills - She Got A...


Dagens inspiration!


Våren är äntligen här!

Hej på er alla goa och glada. Hopas ni har haft en grym dag, det har jag haft i alla fall. Jag har vart på möte i dag och de va mitt sista möte, de va väldigt skönt för nu kan jag börja träna vanligt igen.
Efter mötet åkte jag till jobbet och var där en och en halv timma bara, de va skönt. Sen så kom pappa och hämtade mig, jag fick köra till farmor och farfar i dag. Det gick väldigt bra faktiskt, jag börjar få till de nu. Jag lyckades dom få kärring stop en gång men det hör till.
hemma hos farmor och farfar lekte jag med hunden som vanligt, det är ett måste när man kommer dit. Sen blev de massa gott fika. Man åker inte där ifrån omätt, man är alltid mätt när man åker där ifrån. Det var jätte roligt att vara där i dag.

Har ni känt nu att våren har börjat komma fram nu sakta med säkert. Det är lite rått ute på morgonen men sen efter tolv någon gång börjar de bli gött väder ute. Jag sprang runt utan jacka i dag. Verkligen jätte härligt, för det är så himla klumpigt att springa runt med så himla mycket kläder på sig. Så det är vrkligen skönt att våren är på väg nu.
jag ser faktiskt fram emot våren och sommaren nu starkt, speciellt nu när jag jobbar uppe på stallet, de kommer bli riktigt härligt där uppe. Wooooah kan inte vänta längre. Ha en riktigt bra kväll, puss och kram! <3


Dagens inspiration!