Sjuk!

God morgon på er alla! Jag har inte uppdaterat för jag har inte haft orken nu när jag är sjuk och när det är så varmt ute. Jag har åkt på något halsfluss liknade grej, fick det i lördags när vi var på kalas hemma hos mina kusiner. Då fick jag ont i halsen och det blev bara värre och värre. Men nu är det lite bättre men jag kommer stanna hemma från jobbet i dag så får vi se hur det är i morgon.
Det är ju så fint väder nu också så man vill ju verkligen inte sitta inne, så jag har vart ute en hel del faktiskt. Och jag har blivit brun för första gången på typ fyra år. Men ni får ha det så bra, så hörs vi nog senare. Puss och kram! <3

Jag förra året!

The summer is here bitch!

Hej hoj långkallsång, eller något i den stilen! Har haft en jätte bra start på veckan måste jag säga. Har vart underbart väder ute och det gör allt bara bättre.
Jag har vart med Alex i två dagar i rad nu också, det är riktigt roligt att vara med henne.
Tänkte brätta lite vad vi gjorde i går förnågot roligt.
Först så var jag och tränade, gick tre km ute i skogen, inte alls jätte roligt men de gick rätt bra ändå, sen när jag kom hem var de bara att fixa sig lite och så åkte vi iväg och kolla lite i affärer sen så gick vi och fika.
De va väldigt mysigt, det är något vi inte brukar göra, plus att jag utsatte mig och de gick väldigt bra.
Efter de gick vi hem till farmor och farfar ett tag, det är alltid lika roligt att vara hemma hos dom.
Sen åkte vi hem, vi tog en liten paous för vi hade så ont i fötterna, de va knappt att vi kunde gå för vi hade haft klackskor på oss hela dagen plus att de var så varmt.
Sen gick vi på promenad barfota, de kanske inte är de bästa vi har gjort under alla dessa år, men vi hade roligt i alla fall. Vi tog med oss kameran och gick bort till den gamla kyrkoruinen och fotade lite. De va kul.
Sen gick vi hem och kolla på tv.
Hoppas ni har haft en bra dag! Puss och kram på er! <3

epicfaiil/Moa sminkar sig!! Snyggt!


Uppdatering om de senaste dagarna!

Hej på er alla goingar! Snart ska jag hoppa i säng hade jag tänkt men jag ville bara uppdatera lite om vad som har hänt de senaste dagarna eftersom jag inte har vart jätte dålig på att uppdatera här på bloggen, varför vet jag inte men jag har inte kännt att jag har haft lust alls och jag har haft de lite jobbigt de senaste dagarna också. Men det går nog över så småning om.
Jag har jobbat en hel del, jag gillar faktiskt att jobba där uppe i stallet för jag kan själv se och känna att jag förbättras, jag ser att jag utväcklas själv. Och det är något jag inte har upplevt förut, så det känns väldigt bra faktiskt. Jag vågar ta fler hästar nu och jag tycker att jag gör ett väldigt bra jobb för min sköt häst. Så det går bra.

Jag har haft lite dåliga dagar nu också det senaste, det kan alla ha. I torsdags kväll kände jag mig väldigt ledsen och jag har ingen aning om varför de bara va så helt enkelt. Men då satt jag och pratade med Fabian, och han hjälpte mig jätte mycket så jag blev på bättre humör. Jätte gulligt.
Sen på natten vaknade jag utav att min mage var jätte konstig och jobbig, jag blev rätt orolig så jag tog mina piller och försökte somna om och de funka ett tag i alla fall, sen vakna jag och somna om. De höll jag på med hela natten och varje gång jag vakna så låg jag och skaka för jag spände mig så. Konstigt.

Sen på fredagen så försov jag mig ganska mycket, jag vakna när vi börjar på jobbet. Inte bra men det är tyvärr sånt som händer. Som tur va kunde min pappa köra upp mig dit. Och va glada mina arbetskompisar blev när jag kom dit, då blev jag glad, känner mig så omtyckt där. Tyvärr va inte min handledare där så jag va lite orolig över de eftersom jag hade en dålig dag, kände mig ledsen och så. Men jag lyckades ta mig igenom dagen. Så de kändes bra att jag lyckades med det.  Sen senare på dagen kom jag ihop mig med mamma tyvärr men sen när jag skulle gå och lägga mig gick jag bara upp och krama henne för jag va så ledsen och allt löste sig genom att bara kramas. Det är närheten som gör de.

I dag så gick jag upp rätt tidigt för vi skulle åka på loppmarknad, då fick jag reda på att min bror var hemma. Jag blev rätt gald då men synd att han inte ville åka med på semster med sin pappa. Så jag ville muntra upp honom lite. Så jag sprang upp och väckte honom, de va jätte roligt. Jag drog han i benen och lyfte ner han, sen va han med mig i mitt rum medans jag fixa mig, han kolla på ronny och ragge.
Sen skulle vi åka på loppis, de va inte så roligt faktiskt, trodde de skulle vara mer saker och lite roligare saker. Sen åkte vi och köpte mat, eller aah jag köpte smink, sen fika jag och min bror. Åt mjukglass. Mums!
Sen har vi vart med varandra hela dagen, kollat på Harry Potter, pratat en del med Fabian, vart ute, spelat data spel mot varandra och så. Har vart en väldigt rolig dag helt enkelt.
Oj va långt inlägg de blev, hehe sånt händer. Nu ska jag sova i alla fall, ha de bra. Puss och kram! <3

Varsågod Farmor, nu fick du något att läsa!


Jag och min underbara bror! <3


party!??

Hej på er alla, sorry att jag inte uppdaterade igår men jag hann faktiskt inte. Det va så att min lillebror skulle ha ett party i går för han har fyllt 12 år. Så jag var tvungen att hjälpa till. Jag lyckas alltid vara med på alla barnkalas som vi har, varför vet jag inte. Tycker inte det är speciellt kul faktiskt.
Men i går så blev de tacos hög musik som jag stog för. Sen så sprang alla runt och lekte krig. De kom inte alls många, de skulle kommit upp till ca 15 stycken men de gjorde de inte, tror de kom 4 stycken. De skulle kommit tjejer också. Men de kom ingen vilket var lite tråkigt. Efter att bara suttit och inte gjort så mycket så startade jag mitt egna party, dansa själv. Sen va mamma med och dansa så de va lite roligare.
Sen på kvällen satt jag och cama med Fabian, de va jätte roligt. Mina bröder ville vara med hela tiden och de var jätte jobbigt, men så är de. Det var inte mycket till party egentligen. Sen hände de inte så mycket mer, puss och kram på er! <3

Jag när jag fixade mig igår, haha rätt kul, ser ut som ett lejon!

Somebody That I Used To Know - Natalie Lungley


Dagens inspiration!


10/5-12

God eftermiddag på er alla! Hoppas ni har det bra. det har jag i alla fall fast jag är väldigt trött. Hoppas ni har bättre väder än vad jag har också, här bara det regnar men jag hoppas att de kommer bli bättre i morgon när jag ska jobba och in mot helgen.

I dag har vart en både bra dag och ganska jobbig dag måste jag säga. I morse när jag skulle åka och träna blev det jätte jobbigt. Jag blev jätte oroligt och nerväs och börja nästan gråta när jag gick utanför dörren. Men jag kom på bussen i alla fall, jag hade sagt till mig själv att jag skulle träna på att åka buss igen. Jag blev ganska orolig för att min bror är hemma och är sjuk så jag blir alltid sån då. Det gick rätt bra att åka bussen faktiskt, visst jag hade mamma i telefon halva vägen men det är något man får när det är jobbigt.
Sen när jag var på gymmet gick det väldigt bra, jag käma stenhårt så nu kommer jag bli riktigt biff. Hahaha! Jag körde mer än vad jag brukar så jag lär ha träningsvärk i morgon.
Efter träningen åkte jag och pappa på lite små ärenden, sen åkte jag hem.
Jag råka somna när jag kom hem också när jag skulle passa min bror, jag sov i ca tre timmar men de behövde jag för jag var verkligen jätte trött.
Nu så ska jag nog kolla på en film och äta lite glass, sen ska jag hoppa in i duschen. Puss och kram på er! <3

Vill ha!!!!

Alla dessa as snygga kläder kommer i från http://shop.youtopia.se/sv/
så klicka in och kolla om ni hittar något snyggt!

Hahaha sten tuff fågel!


Bilder från naturreservatet!


Modern Day Escape - "Life's A Bitch"


Badminton!

God morgon på er! Snart ska jag i väg och spela badminton, det kommer bli jätte roligt. De var det förra gången i alla fall. Och jag har planerat också att jag ska utmana mig själv med att ta mig dit. Jag ska åka buss denna gången inte tåg. Så vi får se hur det kommer gå, jag tror det kommer gå bra. Jag får tänka på de som min handledare sa till mig, "Det är inte svårare eller farligare än att ta en 700 kilos häst." Det har funkat ganska bra att tänka så. Så det ska jag fortsätta med.

Sen efter att jag har spelat så ska jag försöka ta bussen och åka hem till farmor och farfar. Så vi får se hur det går med det också. Så ska jag bara ta det lugnt resten av dagen. Får se om jag fortsätter gräva i mitt potatisland när jag kommer hem sen, vem vet. Men nu måste jag skicka iväg mina bröder till skolan, ha de bra. Puss och kram! <3


Me and my best friend! <3

Hejsan hoppsan! hopas ni har det bra, jag har det i alla fall fast det är väldigt kallt och det är inte okej. Jag sitter och äter massa godis, jag lyckades köpa godis för 90 kr i helgen, oops!

Jag tänkte berätta vad jag har gjort de två senaste dagarna. Jag var tvungen att klippa gräset i söndag och det va ganska jobbigt. Sensare på dagen så kom Alex hem till mig, vi hade verkligen jätte roligt. För jag ska nämligen få ett potatisland, de ska bli jätte roligt. Då fick jag och Alex i uppdrag att gräva potatislandet, och vi höll på att kämpa i flera timmar och Alex hade sönder en spade två gånger. Vi hade verkligen skit kul, vi döpte alla maskar också. Haha nej vi är inte normala. Sen på kvällen när syrran kom hem så klippte hon mig och Alex. Sen hände det inte mycket mer den dagen.

I dag har vart en bra dag också. Pappa följde med mig till jobbet i dag, det va roligt. Jag vågade ta ut två hästar också, pappa gick med en häst bakom mig och så säger han "Här Zandra ta denna också" och så gav han mig grimskaftet så jag gick med två hästar, de har jag aldrig vågat innan så de va lite roligt.
Sen efter att jag hade kommit hem så firade vi min lillebror som fyllde 12 år i går. Sen så va de bara in i duschen och fixa sig för jag skulle vara med Alex i dag också. Vi åkte ner till centrum och köpte hårfärg och lite så till henne. Sen var vi hemma hos henne och färgade hennes löshår och fixa lite. De va kul.
Hoppas ni har haft det bra i dag. Puss och kram på er! <3

Alex och jag <3

God morgon!

Någon som är uppe med tuppen? Jo jag!!! Det är typ första gången som det har hänt. Jag fick för mig i går att jag skulle ta en tidigare buss upp till stallet för jag vill vara med och ta ut alla hästar.så vi får se om jag lyckas. Dock kunde jag inte somna i går kväll, jag gick och la mig i tid men somna aldrig, sånt är jätte störande.
Det kommer bli riktigt härligt väder i dag, då kommer de säkert bli extra kul uppe i stallet, plus att jag kanske ska få rida också. Det kommer bli jätte kul men jag är lite små rädd, för det är en väldigt stor häst.
Nu ska jag fortsätta äta så får ni ha de så bra ute i det härliga vår vädret, puss och kram! <3
Ingen bild till detta inlägget heller, sorry! Skriver på ipaden igen!

Awesome dag! <3

Hej på er alla goa och glada! I dag har det vart en riktigt bra dag måste jag säga. Det har vart helt underbart bra väder ute i dag, kunde gå i kortbyxor för första gången i år, helt underbart. sen så ville syrran och Oskar att jag skulle åka med in till stan för att kolla lite i affärer och så, jag va lite tveksam först men så ringde syrran och sa att jag skulle ta första bästa bussen som kom. Så jag gjorde de, mamma fick följa med mig till busshållsplatsen och se till att jag kom iväg, sen helt plötsligt hände det något. Jag va inte speciellt orolig, jag tog det lugnt och det gick väldigt bra att åka buss, jag tycker egentligen inte om det så jag blev väldigt glad över att de gick bra. Sen skulle jag på tåget också, det gick också ovanligt bra, jag behövde inte ringa till någon eller ta mina tabletter. Så jag va rätt stolt över mig själv måste jag säga.
Sen mötte jag syrran och Oskar, de va väldigt roligt i sta, hitta ett par nya skor, linne och ett par kortbyxor. Sen köpte vi en blomma till farmor och farfar, för farfar fyllde ju år igår.

Sen åkte vi hem till farmor och farfar, vi hade det jätte mysigt. De va fortfarande varmt då. Vi lekte med hunden, satt ute och fika och hade det jätte härligt. Det var verkligen en jätte bra dag. Sen var de så kul att kunna berätta om att jag hade klarat att åka in tills tan utan några problem i dag, de va så kula tt se hur glada dom blev över att jag hade lyckats med det.
Nu ska jag strax sova, är väldigt trött efter dagen och jag ska upp och jobba i morgon, ni får ha det bra. Puss och kram! <3
Jag, farmor och syrran när jag fyllde 18 <3