jul firande hos farmor och farfar!

Hej på er alla! Jag kom hem för en liten stund sen. I dag har det hänt en del. Först var jag på habiliteringen, hade ett möte där kl 10 på morgonen. Kan säga att de verkligen tog emot när jag skulle försöka komma upp ur sängen. Men det gick tillslut. Så var de bara att packa och åka. Det gick faktiskti bra på mötet, hon förklarade hur kroppen fungerar när men blir rädd och allt det där som jag är rädd för. Det är lite lättare att förstå när man vet vad som händer med kroppen.

Efter mötet åkte jag hem till pappa, vi packa in paket eller aah jag skrev på paketen. Lite senare kom Bob, syrran skulle klippa honom, de blev faktiskti väldigt bra, han passade i det. Sen skulle jag fixa mig, jag blev väldigt nöjd med mitt hår. Dock för att det är ny färgat, de kommer ni se sen när jag lägger upp bilder.
sen var det dags att bära av hem till farmor och farfar. vi åt en massa god mat, eftersom jag sa en gång att jag inte gillar jul mat så blev de ingen jul mat, de blev gryta med rotfrukter. De va gott, till efterätt blev de risalamalta med någon frukt på so jag inte kommer ihåg vad den heter, efter de blev de massa bullar och kakor. Mumsigt.
Sen efter vi hade ätit var det dags för att öppna paket. Jag blev nöjd med det jag fick, jag kommer lägga upp bilder på det i morgon med alla andra paket som jag kommer få. Sen satt vi bara och prata.
Men nu är jag hemma igen. Ska försöka komma på rim till de paket som jag ska ge till familjen i morgon, men jag är verkligen jätte kass på att komma på rimm, de går verkligen inte. Men men ni får ha en god jul! Puss och kram på er! <3

Bilder fårn i dag!





Kommentarer
Postat av: elin nilsson - elinsofiaaaa.blogg.se♥

Sv: vad bra,med mig äre toppen:D

2011-12-23 @ 22:19:15
URL: http://elinsofiaaaa.blogg.se/
Postat av: MICHAELA - FOTO

God jul! Hoppas du får en super mysig dag och får jättefina julklappar! :)

2011-12-24 @ 12:46:06
URL: http://michaelaphoto.blogg.se/
Postat av: Enya♥

Sv; jao, haft en bra morgon? :)

2011-12-24 @ 14:00:23
URL: http://blueginger.blogg.se/
Postat av: Lalitta

Nu kan du vinna en design!

Läs mer på min blogg: http://lalittas.blogg.se/2011/december/julkalendern-lucka-23-1.html



GOD JUL!

2011-12-24 @ 15:00:22
URL: http://lalittas.blogg.se/
Postat av: Enya♥

Sv; Härligt! ja här med! :D

2011-12-24 @ 16:20:40
URL: http://blueginger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback