Bild bomb från i Lördags!

Våran söndags kväll!

Svar på frågor!

http://semonieofsweden.blogg.se/
Hur började du blogga?
Oskuld?
Roligt liv?
Duktig i skolan?


Svar:
Jag börjde blogga genom att jag älskar att skriva, och när jag hade det svårt och var ledsen så skrev jag väldigt mycket och då tyckte jag att det var en bra idé att örja blogga, för där kan jag skriva exakt vad jag tycker och tänker.

Oskuld? Nej det är jag inte.

Mitt liv vet jag inte direkt om det är de roligaste. Det är väldigt kämpigt. Jag har ju som sagt asperger och det är vädligt jobbigt. Men det är bara att kämpa på och se vart man hamnar. Men när man väl har roligt så är det roligt.

Om jag är duktig i skolan, nej det är jag inte. Eller aah jag inte inte direkt påstå det. Med tanke på att jag inte går i skolan. Jag kan inte gå i en vanlig skola eftersom det är för svårt för mig, jag klarar inte av de på grund av min asperger då. Vilket är väldigt synd för jag vill jätte gärna gå i en vanlig skola, men klarar inte av det.

http://liinneaelisabetpyrro.blogg.se/

1. bästavän?
2 choklad/lakrits
3. polly/bilar? :)


Svar:
Min bästa vän heter Alexandra. vi har vart kompisar i ca 11 år. Vi bodde grannar när vi var små. Så hon har vart i mitt liv hela min uppväxt i stor sätt. Sen jag var sju år gammal. Hon är helt underbar.

Chklad helt klart. Jag gillar ju dock lakris också men inte mycket. Så det får bli choklad.

Polly helt klart. Men bilar är också gott.

http://rafaelasfoton.blogg.se/
Tv3 eller Tv4?

Svar:
Jag brukar inte kolla på någon av dom faktiskt. De ända jag kollar på är tv6 för där går the vampire diaires och så brukar jag kolla på MTV.

http://elzzis.blogspot.com/
Vilken är din favvo-modetrend?
Bästa artist?
Bästa skådis?
Är du bra i skolan?
Bästa resan?


Svar:
Jag följer inte mode alls, jag gillar inte riktigt de kläder som är i dags läget om jag ska vara ärlig. Jag har alltid vart en pojkflicka så jag har det jag tycker är skönt att ha på mig. Är inte inne på så mycket färger heller, gsnak mycket svart. Har aldrig riktigt gillat mode.

Bästa artist. Hmm det var en svår fråga. Jag gillar i stort sätt all musik. Men två stycken som jag gillar väldigt mycket är P!nk och Christina Aguilera.

Bästa skådis är helt klart Ian Somerhalder som spelar Damon i The vampire diaries. Han gö den karaktären så förbannat bra.

Om jag är duktig i skolan, nej det är jag inte. Eller aah jag inte inte direkt påstå det. Med tanke på att jag inte går i skolan. Jag kan inte gå i en vanlig skola eftersom det är för svårt för mig, jag klarar inte av de på grund av min asperger då. Vilket är väldigt synd för jag vill jätte gärna gå i en vanlig skola, men klarar inte av det.

Bästa resan är nog när vi åkte till gran canaria med hela släkten på pappas sida. Farmor skulle fylla 60 och hennes dröm var att få åka utomlands med barn och barn barn. Så det var väldigt roligt. Är typ aldrig ute och reser.

http://madeleinemir.blogg.se/
Om du vann 10 miljoner... vart skulle dom pengarna ta vägen då?
Favvo-mat?
Vad heter din/dina bästakompis/bästakompisar?
Vad skulle du helst vilja heta?
Vem av alla superstjärnor i världen vilja bli tillsammans med?


Svar:
Om jag vann så mycket pengar vet jag inte riktigt vad som pengarna skulle gå till. Antagligen en bil, dator och mycket kläder. haha!

Favo maten är nog tacos. Men jag äter de mesta.

Min allra bästa kompis heter Alexandra (Kallas Alex) men jag har fler en bara en men hon står mig närmast eftersom vi är uppväxt tillsammans.

Jag vet inte riktigt vad jag skulle vilja heta. Jag tror att jag är rätt nöjd med mitt namn, jag vet inte så många som heter de så. Jag gillar att vara utanför mängden om man säger så. Jag kommer bara på killnamn som jag gillar.

Jag skulle nog vilja vara tillsammans med Brolle faktsikt eller Ian. Men jag har en pojkvän, helt underbar är han.

Terese
- Vad vill du jobba som?
- skidsemester eller solsemester?


Svar:
Jag vet inte riktigt vad jag skulle vilja jobba med. Jag har lite blandade idéer. Jag ville öppna en liten affär förut med kläder, smikn och man kunde bli stylad där och massa sånt. Och nu är jag väldigt intresserad av bilar. så jag vet inte rikigt.

helt klar solsemester. Jag har aldrig stått på ett par skidor.

Ronja
hur mycket spenderar du i månaden på kläder?

Svar:
jag vet inte riktigt. Iblad köper jag inte mycket kläder och ibland blir det lite mer, så det är olika.

mcihelle

Är min blogg bra?
Nackdel med din blogg? (jag tkr den äger <3)
Har du kysst en kille någongång (inte pappa men dy fattar ;)


Svar:
Tyvärr kommer jag inte in på din blogg, varför vet jag inte så jag kan tyvärr inte svara på det. Förlåt!!!!

Tack så mycket, va roligt att höra, verkligen!
Nackdelen är la att jag inte har så mycket att skriva. För de jag gör är att sitta här framför datorn hela tiden. på grund att jag har så svårt att åka iväg någon stans, men när jag väl är ute så har jag alltid något att skriva.

Ja det har jag, jag har ju som sagt en pojkvän :)

http://sense.myshowroom.se/
Vilken årstid föredrar du? Höst, vår, vinter eller sommar? :)

Svar:
Jag föredrar helst sommaren och sen vår faktiskt. Jag gillar inte när det är kallt och man fryser och måste ha så himla mycket kläder på sig så det är svårt att gå på toa. Jag tycker bara det är jobbigt. Sen är de så dåligt väder och jag tycker inte om det.

http://mathildamakipihasliv.blogg.se/
Hur många år är du?

Svar:
Jag är 18 år gammal. Jag fyller år den 21 juli och är född 1993

http://lovesandraa.blogg.se/
Varför började du blogga?

Svar:
Jag började blogga för att jag tycker verkligen om att skriva. Och innan jag fick reda på att jag har asperger så visste jag inte vad som var felet och då var jag väldigt ledsen ofta och då hjälpte det att skriva dikter och lite sånt. Och då tyckte jag att det va smart att starta en blogg för där jag kan skriva exakt vad jag tycker och tänker.

http://babydollofsweden.blogg.se/
Bästa minne du haft? ;D
sämsta minne du haft? ;D
hämskaste minne du haft? ;D


Svar:
De bästa minnen. ja du, jag vet inte riktigt jag har mycket bra minnen. Men dom bästa är nog när jag klarar av saker som jag har väldigt svårt för. Tex när jag sov över hos min pojkvän för första gången, det är bara där jag kan sova över och då kännde jag mig riktigt stolt över mig själv. Men du vet såna saker som man vet att man har svårt för men klara av att göra ändå och får den känslan att man är stolt över sig själv.

Sämsta minnen, alla har sina dåliga srunder. Det är mycket saker som har hänt i mitt liv som är jätte jobbigt. Tex när jag fick reda på att jag hade asperger. Men ändå känndes det som en lättnad men man var fortfarande ledsen.

Det hämskaste minnet, de kan jag tyvärr inte tala om här. 

http://fashiontwisted.com/
Brukar du träna? Isåfall vadå? =)

Svar:
Jag brukar träna på gymmet med min mamma. Och ibland tränar jag här hemma ochså.

http://isaloll.blogg.se/
Hur många år är du?
Vart bor du?
Vad heter du i mellanamn?

Svar:
Jag är 18 år. fyller år den 21 juli och är född 1993

Jag bor en liten bit utanför Göteborg.

Jag ska ge er en ledtråd. Jag har namnsdag på julafton.

http://mikaelabatsman.blogg.se/

Vilken klädstil tycker du bäst om?
Var köper du kläder?
Intressen?
Varför började du blogga?
Vart kommer du från?:-)


Svar:
Jag gillar den klädstilen man trivs bäst i för då är man sig själv. men jag är väligt inne för det här lite mer 50-tals pin up/rockig. Jag har aldrig vela vara eller se ut som andra, har alltid vela se ut som jag vill.

Jag köper mina kläder på lite olika stället som typ gina tricot, H&M, bik bok, shock, explosin, noshame.

Mina intressen är helt klar familj och kompisar, jag spelar ju gitarr, skriver en hel del, shoppa och fixa, vara med min underbara pojkvän och bara umgås.

Jag började blogga på grund av att jag har alltid gillat att skriva och innan jag fick reda på att jag hade asperger så var jag ganska ledsen eftersom jag kännde att det var något fel men jag visste inte vad och då hjälpte det att skriva, så jag tyckte det passade bra att skaffa en blogg för här kan jag skriva exakt vad jag tycker och tänker.

Jag har fått den frågan ganska många gånger, men jag är faktiskt hel svensk. har bott utanför göteborg hela mitt liv.

http://eemma.se/
vilka bloggar följer du?:)

Svar:
Jag följer inte jätte många bloggar
där har ni tre stycken av dom jag kollar på, det är några fler men här har ni tre av dom.
http://epicfaiil.se/
http://caty.nu/
http://bettyboom.blogg.se/

Lördag!

Ååh jag måste berätta om igår. De va så sjukt roligt. Båda jag och Oskar skratta så vi grät. Så kul var det.
Okej jag ska börja med att jag åkte in till stan och mötte upp syrran och Oskar, så åkte vi hem till honom för jag skulle ju sminka dom till halloween festen som dom skulle till. Tyvärr va jag inte 19 så jag fick inte komma in. Men det gör inget, tar de nästa gång.
När vi sminkade dom var de jätte roligt. Oskar kunde inte sitta still. haha! Men det är så det ska vara. Sen när vi va klara med de så skulle vi hem till Wictor.
När vi satt på spårvagen så var det en liten flicka som va kanske fem år hon blev jätte rädd. De va så synd om henne. Men det roliga va att vi var rätt tidigt ute så det var ingen i hela stan typ som var utklädd. Det såg jätte roligt ut. Och jag kännde mig jätte udda att gå med dom eftersom jag inte var utklädd.

Sen när vi var hemma hos Wictor så skrämde syrran han mamma. De va roligt. Sen skulle Wictor fixa sig också, så han sprang runt hela tiden. Jag hade jätte roligt, jag satt och fotografera en del och vissa bilder blev så roliga så jag skratta så jag börja gråta. Så himla roligt var det.
Sen så skulle vi alla vara med på kort och det var också jätte roligt. Vi tog säkert över 80 bilder. Men det var lätt värt det måste jag säga. Jag ska se om jag kan få tag i dom bilderna så ska jag lägga upp dom.

Sen så skulle jag ju hem så dom skulle följa mig till stationen, och här kommer höjdpunkten, när vi skulle gå till spårvagen så kommer det en buss och så säger Wictor vi tar den bussen och så hoppa han på. Bara att den bussen går inte till stationen. Ochj vi sa de Wictor hoppa av vi ska till stationen och han fatta inte de och så stängdes dörrarna och bussen åkte, och Wictor är på bussen. Gud va vi skratta, så roligt. Jag tror att alla på persongen börja skratta. Oskar skratta så han börja grtåta och sminket smetades ut, haha jätte roligt verkligen. Men sen så hoppade han på den spårvagenen vi satt på.
Och när vi väl satt på stationen så va det någon utländsk gubbe som satt brevid oss och så fråga han om de va syrrans ricktiga näsa och så skulle han känna, syrran blev ju as rädd. Och sen skulle han bjuda på någon dricka som han hade i en mugg. Han var riktigt läskig.

Sen när jag väl var hemma ringer Simon. Han ba Gå inte och lägg dig du får gå ut och möta mig och Bob. Så jag var med dom på natten. vi hade jätte roligt. Dom fick för sig att alla skulle lägga sig och sova i min lilla 90 säng. Så vi alla låg där och tryckte i säker över en timma eller två timmar. Skit kul hade vi. Ingen av oss somna dock. Sen vid typ halv tre så åkte dom hem. Men så kul när man blir våldgästad av dom två. Man vet aldrig vad dom hittar på.
Jag lägga upp alla dom bilderna lite senare när jag har fått alla bilder och så. Men ni får ha de så bra. Puss och kram på er! <3

Får bli en bild på oss sist vi va hos Wictor. Oskar är fotografen.Länkbyte!

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

Känner mig riktigt nördig just nu!Dålig rubrik, jag vet!

Hej på er alla! Äntligen är det fredag, även om inte jag går i skolan eller jobbar så längtar jag till helgen. Det är rikigt härligt, då kan man få sova ut.
Både igår och i dag har jag fått lämna mina bröder i skolan även om det är att gå över vägen så är dom framme. men min ena lillebror har så svårt att säga hejdå till mamma så det blir att jag får ställa upp för honom och lämna dom på skolan i stället så han inte ska bli så ledsen. Och de har tydligen hjälpt han jätte mycket, igår hade han tydligen skrattat jätte mycket och redovisat för klassen. Det är något han inte brukar göra så jag är väldigt stolt över honom. Min lilla plutt.
Efter att jag hade lämnat mina bröder så sa mamma att jag fick gå och lägga mig igen, jag ska ju vara uppe kl 9 på vardagar. Och klockan va 8. Men jag fick sova ut, jag sov till halv tolv vilket var väldigt skönt. Tack mamma!

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra mer i dag, plocka undan lite på mitt rum och ta de lugnt, jag funderar starkt på att måla mer men jag orkar inte. Men det måste göras om de ska bli klart någon gång.
Syrran har dragit med mig i morgon på att jag ska sminka henne och hennes kille för dom ska på halloween party. Så vi får se hur de går med det, jag hade ingen talan om den saken det är något jag var tvungen att göra. Men de kommer nog kort på det i morgon.
nu ska jag i alla fall hoppa in i en varm dusch och sen blir de att kolla på film. Puss och kram på er! <3


Störd!? JA! Jag vet, men det är så det ska vara!
Jeffree star! <3
Kommer inte in på era bloggar!

Ni som har skrivit dessa kommentarerna, jag kommer tyvärr inte in på era bloggar. Jag vet inte varför. Kan ni skicka dom igen och se ifall jag kommer in ?

mcihelle om Fråga vad du vill! Avslutas på söndag!:

Är min blogg bra?
Nackdel med din blogg? (jag tkr den äger <3)
Har du kysst en kille någongång (inte pappa men dy fattar ;)

PUSS


Ronja om Fråga vad du vill! Avslutas på söndag!:

hur mycket spenderar du i månaden på kläder?

Fråga vad du vill! Avslutas på söndag!Låten om får mig på bättre humör när jag är ledsen!


Fixat bloggen!

Hej på er! Jag håller på att fixa bloggen lite, jag är lite stolt över mig själv att jag har gjorde själv. För jag tycker sånt är svårt när man aldrig har gjort de förut. De blir lite knasigt i bland men så får de blir. Vad tycker ni hittills? har lagt upp en ny hader och lite så. Ska fortsätta lite senare. Puss och kram!

gammal bild!


Helgen!

Hej på er! Jag vet jag har inte uppdaterat så bra men det är för att jag har inte haft tillgång till internet. Så jag passar på att tala om vad jag har gjort nu i helgen. Hoppas att ni har haft en lika bra helg som jag har haft i alla fall!

I lördags åkte jag hem till min pojkvän. Har inte träffat han på tre månader så det var väldigt kul att träffa han igen. Som ni vet har jag väldiga problem att åka någon stans och sova över, äta och så. Det är på grund av min asperger. Men jag örsöker så gått jag kan. Som sagt, de va väldigt jobbigt men jag behövde inte åka själv så länge. Jag åkte med Alex till Göteborg, sen skulle jag ju då byta tåg och då fick jag åka själv. Sen när jag va framme där så skulle jag möta upp Emma så hon åkte buss med mig hem till Nicke. De va så kul att får träffa alla där nere igen, har saknat dom så otroligt mycket. Vi myste hela dagen, kolla på film, käka pizza och hade roligt.

Sen i dag då. De va så kul, jag sover ju längre än vad Nicke gör. Och när han vaknar så får han tråkigt tillslut och då börjar han små jävlas med mig för att jag ska vakna. Men det är alltid lika mysigt att vakna upp brevid den man älskar. En underbar känsla verkligen.
Sen hade jag och Nicke fajt, eller ah han fortsätter att jävlas med mig hela dagen vilket är jätte roligt. Och då har vi typ brottning. Han är då lite lätt starkare än vad jag är men det är lika kul ändå. Sen skulle vi gå och fixa bensin till hans lilla mini cross som han fixa, jävlar va den gick. Kul va de. Sen kom Emma dit också. Jätte roligt. Så hela helgen har vart underbart bra om man säger så. Puss och kram på er! <3

Älsklingen och jag! <3


Bäst och snyggast i The vampire diaries = DAMON!

Haha så jävla bra!


Dikt av mig!

Att känna sig svag och dålig, att man inte kan göra något.
Att känna sig rätt värdelös helt enkelt.
Det är väligt lätt att känna så, att man misslyckas.
Man känner sig sämre och sämre, man vet inte vad eller hur man ska göra längre.
Vissa har tur och andra inte.
Jag vet att jag har tur, för jag har dig.
Det är fortfarande jobbigt men när man vet och känner att man har någon där, någon nära.
Då orkar man mer, man känner att de faktiskt funkar.
Man känner att man har något mer att kämpa för.
Man har fortfarande mycket att kämpa för men man får mer glöd.
Ljuset i tunneln blir ljusare.
Men man har fortfarande en rädsla kvar.
jag tex har en speciell rädsla och det är att jag är rädd att jag ska göra dig besviken, att du kommer tröttna på mig tillslut.
Jag vet att du säger att det aldrig kommer att hända.
Det är jag väldigt glad över, men att säga och att göra det är två helt olika saker.
Rädslan sitter fortfarande i och det är inget man kan hjälpa, bara att kämpa och fortsätta bygga upp förtroendet för sig själv och för andra.
Det är något man kommer få göra hela livet.Black Veil Brides!


Justin Bieber!


Länkbyte!

http://nancyochjag.blogg.se/
http://nancyochjag.blogg.se/
http://nancyochjag.blogg.se/

Bara jag!


Bloppis!!!

Nu hade jag tänkt att starta upp en bloppis, har lite sker här hemma som jag inte behöver. Men jag tänkte börja lite msått i alla fall. Är ni intresserade av något så hör av er så diskuterar vi mer senare. Puss och kram! <3

Klänning från Xplosion.
Storlek 8 = storlek 38. Är ganska tajt.
orginal pris 800 :-
Säljes för 200 kr + frakt.


Skor från shock!
Storlek 8 = storlek 38.
Orginal pris 800 :-
Säljes för 200 kr + frakt

Tröja från Bikbok!
Storlek XS
säljer för 70 Kr + fraktRicky Martin!

Ååh jag kommer ihåg när jag kolla på exakt detta avsnittet från alsång på skansen. Jag vet inte hur gammal jag va då rikigt. Jag och mamma sak fastklistrade framför tven då. Jag kommer ihåg att jag gillade Ricky Martin väldigt mycket när jag var mindre. Så det är lite kul och kolla på gamla klipp.


Inte okej, inte okej!

Detta är inte okej, jag tror att jag börjar bli sjuk. Jag hade jätte ont i halsen i går och de gick upp i huvudet så där jobbigt ni vet, och så var jag jätte seg. Nu i dag har jag inte lika ont i halsen men det känns som om att den har svullt upp jätte mycket. Den känns jätte stor. INTE OKEJ! Jag som skulle åkt ner till Åsa för att träffa dom bästa. Ååh jag som saknar dom så mycket och så blir de såhär. Typiskt. Jag får åka ner så ort jag har blivit frisk från detta, det kanske inte göra något att jag åker ner nu i veckan på en vardag. Jag går ju ändå inte i skolan och är bara hemma. Så vi får se. Hoppas att ni mår bra i alla fall och inte har åkt på de jag har.
Nu ska jag fixa mig lite bara så ska jag fråga om min bror vill följa med ner till centrum för att köpa glass eller något. De kanske är bra för halsen, glass och te ska jag äta i dag. Puss och kram på er! <3

Min bror!


Blir så glad av denna låten!


Snygg på hög nivå!


Städat!


Går dagen!

I går var jag som sagt med Alex och Nina. Det var jätte kul. Jag klarade av att ta mig in till stan själv också, vilket jag är jätte glad över. Det gick väldigt bra. Träffa äntligen Nina efter att väldigt bra tag. Alltid lika kul att vara med henne. Men det r bara så synd att hon bor så långt bort, honbor i blekinge. Inte okej. Men men, i alla fall. Vi gick runt massa i stan och kolla efter lite saker. Jag köpte mig ett par vantar och en hel del strumpor och en bandana. Det va något jag verkligen behövde så det känndes skönt att ha köpt de. Vi åkte till Xplosion och kolla. Det är typ samma affär som shock. Fast det är lite billigare där. de va kul, jag hitta massa fina kläder där som jag ville ha.

Vi mötte även Linda och Lyyski. Har inte träffat dom på ett bra tag. När vi stog och prata så kom det ett gäng typ turkar och börja dra i Ninas hår och skratta för hon har inflätade dreads. Det är inte okej, visst man kan la säga något om man nu vill de men man går inte fram till personen och drar i det. Nej nej!
Sen va Nina tvungen att åka vidare, så jag och Alex gick och mötte upp syrran och köpte lite mat och åkte hem. Så det blev en väldigt lyckad dag i går tycker jag allt. Puss och kram på er! <3

Jag coh Nina! Ignorera mig, ser knas ut xDParamore!


Träffa dom bästa!

I dag ska jag åka in till stan, är ganska nervös för det. Jag har inte gjort det på länge, i alla fall åkt själv in till stan. Det är riktigt kämpigt. Men jag ska klara det, för i dag ska jag möta dom två bästa. Alex och jag ska möta upp Nina. Hon kommer äntligen till Göteborg igen. Det ska bli så kul att träffa henne, har inte träffat henne på jätte länge nu. Så det ska blir riktigt roligt, har verkligen längtat. Vi ska prata och gå runt i stan och ha de mysigt. Jag ska köpa mig ett par vantar det är jag säker på. Sen kanske det blir en lite fika eller något. Ha det så bra. Puss och kram! <3

Här är två underbart snygga bilder på Nina! <3Så här håller jag och Alex på när vi har tråkigt!


Helt underbart snyggt!


Minnen!


Målade taket!

I går hjälpte jag mamma att måla taket i köket. De va verkligen jätte roligt. hade på hög musik och skratta. Jag stog på bordet hela tiden när vi måla. Hela jag blev prickig. Jag tror de droppa i ögonen på mig två gången. Sen flyttade vi runt köksbordet när jag inte nådde mer. Så jag fick stå kvar på bordet medans mamma putte de. Dom som gick utanför undra nog vad vi höll på med. Jätte roligt. Jag råkade också dra i huvudet där jag hade målat så jag blev helt vit i håret. Lyckat! Men resultatet blev bra i alla fall. Puss och kram på er! <3
Party!

I går va det en väldigt bra dag måste jag säga. Var ensam hemma på morgonen och jag tycker verkligen inte om det så jag gick hem till pappa. Duscha och fixa mig. Blev nöjd faktiskt. Sen åkte jag hem för syrran fråga efter mig för jag skulle träffa hennes nya pojkvän Oskar. Han var jätte trevligt. Så jag var med dom ett tag, sen börja syrran fixa mig för att jag skulle tydligen åka med hem till Wictor som var med också. Jag blev ju ganska nervös och orolig för detta eftersom han bor i stan och dom skulle ha lite små krök hemma hos honom och sen skulle ut på krogen.
Dom drog med mig, de gick bra.

Vi kom hem till Wictor. Tog fram drickan. Jag fick en bacardi breezer vattenmelon. De va första gången jag drack. Men det gick bra, tog dock bara en för jag va nervös och lite så ifall något skulle hända. Men de gick bra. Fick även en mössa av Wictor. Hans kompis hade lämnat den där för två år sen och ville inte hämta den så jag fick den. Jätte snällt. Sen drog vi iväg och mötte Joeln och en annan kille, vars namn jag inte kommer ihåg. Robin tror jag han hette. Sen drog vi iväg till rock baren. Det var första gången för mig som jag var på krogen. De va väldigt trevligt.

Det bästa av allt var att jag inte behövde ta någon medicin eller ångest tablett under hela dagen. Så jag är lite stolt över mig själv att jag klarade det. Syrran och Wictor tog hand om mig väldigt mycket vilket jag är väldigt tacksam för. Jag hade det roligt. Och att jag var stolt över mig själv gjorde saen bättre också. Sen kom pappa och hämta mig så åkte jag hem. Gick väldigt bra.

Här kommer lite bilder från vi va hos Wictor!
Har på mig mössan jag fick!One Direction!


Dead by April!


Jag i dag!
Wanda Woodward!

Hon är så snygg!
Älskar hennes frisyr!
Hon är med i filmen Cry baby!


Tränat!

Denna dagen började väldigt segt, somna ganska sent igår och hade problem att komma upp i morse, är verkligen ingen morgon människa. Skulle upp extra tidigt i dag också.

Jag har vart på möte med mamma hos en studievägledare för att kolla lite på vad det finns för möjligheter för mig efter som jag ska hoppa av skolan. Vi fick en hel del bra saker att tänka på. Det kändes bra men ändå jobbigt att höra på.
Efter mötet gick jag och mamma och träna. Vi har inte tränat på hela sommaren så det kändes verkligen i hela kroppen. Trodde dock att de skulle vara jobbigare men det kändes väldigt bra att komma igång igen måste jag säga.

Nu sitter vi och väntar på att bussen ska komma, så tänkte att de va lika bra att slänga in ett blogginlägg. Jag har tagit ett nytt hål i örat för mitt gamla hade växt igen, jag blev väldigt nöjd. Och så har vi handlat god mat. Jag ska prova en paj, har aldrig ätit det innan. Ni får ha det så bra så hörs vi sen när jag kommer hem. puss och kram! <3

Gammal bild på mig!


KOLLA HIT!!!

Min bsta kompis ville att jag skulle tipsa om denna hemsidan! http://www.somi.n.nu/och det är klart att jag göra det.  Hon och hennes kompis gör egna töjningar och andra smycken som dom säljer. Så jag tycker att ni borde gå in och kolla.
http://www.somi.n.nu/


GRYMT, säger jag bara!!!


Fotofrafering!