Me and my best friend! <3

Hejsan hoppsan! hopas ni har det bra, jag har det i alla fall fast det är väldigt kallt och det är inte okej. Jag sitter och äter massa godis, jag lyckades köpa godis för 90 kr i helgen, oops!

Jag tänkte berätta vad jag har gjort de två senaste dagarna. Jag var tvungen att klippa gräset i söndag och det va ganska jobbigt. Sensare på dagen så kom Alex hem till mig, vi hade verkligen jätte roligt. För jag ska nämligen få ett potatisland, de ska bli jätte roligt. Då fick jag och Alex i uppdrag att gräva potatislandet, och vi höll på att kämpa i flera timmar och Alex hade sönder en spade två gånger. Vi hade verkligen skit kul, vi döpte alla maskar också. Haha nej vi är inte normala. Sen på kvällen när syrran kom hem så klippte hon mig och Alex. Sen hände det inte mycket mer den dagen.

I dag har vart en bra dag också. Pappa följde med mig till jobbet i dag, det va roligt. Jag vågade ta ut två hästar också, pappa gick med en häst bakom mig och så säger han "Här Zandra ta denna också" och så gav han mig grimskaftet så jag gick med två hästar, de har jag aldrig vågat innan så de va lite roligt.
Sen efter att jag hade kommit hem så firade vi min lillebror som fyllde 12 år i går. Sen så va de bara in i duschen och fixa sig för jag skulle vara med Alex i dag också. Vi åkte ner till centrum och köpte hårfärg och lite så till henne. Sen var vi hemma hos henne och färgade hennes löshår och fixa lite. De va kul.
Hoppas ni har haft det bra i dag. Puss och kram på er! <3

Alex och jag <3

Kommentarer
Postat av: Mia

yesbox :D

2012-05-07 @ 21:19:09
URL: http://miizing.blogg.se/
Postat av: elsa:)

härligt!:D

Hoppas du fick en toppen start på veckan!:)

Kramisar!

2012-05-07 @ 21:40:30
URL: http://elsaedvardsson.blogg.se/
Postat av: Carro - http://four.blogg.se/

sv: Tack!

Ha en superfin tisdag! :D

2012-05-08 @ 01:57:45
URL: http://four.blogg.se/
Postat av: Mia

Ja allt är bra här :) Hur är det själv?

2012-05-08 @ 06:54:32
URL: http://miizing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback